Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aston villa için düşünülmüş ama hayata geçirilememiş adidas formaları:

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 16.06.2012, 14:44.

Yorum

• Hiç güzel değil ne o soluk renkler hiç güzel değil
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bu sene de armayı dikişli yapmazlarsa söylenecek söz kalmıyor !
        Bütün takımların arması dikişli yapılır, armanın üstündeki yıldız büyük yapılır. fakat bize gelince bütün aksilikler meydana çıkar.

Trabzonspor'un arması dikişli, armasındaki yıldızı da dikişli ve büyük yapılmalıdır.

Yorum

• Armalar geçen sezon ki gibi yapılacak.

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Millette bir Umbro aşkıdir gidiyor anlam veremedigim sekilde yani sana bugun nikenin vermediği degeri umbromu verecek İngiltere ve İrlanda milli takım formasi ile aynı kalitedemi olcak sanıyorsunuz formalarımız gidin Rizespor un umbrodan giydiği naylon formalara bakın olmadı bjk nin Umbro malzemelerine bakın Gungoren Belediyespor formalarına bakın hemde bordo mavi Bakinda bu seferde lescon diye tutturun mualefet olsun sırf da nasıl olursa olsun... Nike sana senden cok deger veriyor merak etme yani
            allah aşkına umbronun rizeye güngörene yaptığı formaları mı ölçüt alıyorsun?bir kere umbro güngören belediyenin falan sponsoru değil.onlar sadece umbronun kataloglarından forma seçip giyiyorlar.madem rizeye,güngörene bakıyorsun biraz da orduya bak.adamlar formaya fındık deseni yaptırdılar.biz 5 senedir nike a bi sırta trabzonspor yazısını ekletemedik.beşiktaşa sponsor olduğu zaman umbro nike tarafından satın alınmamıştı.kalitesiz,şekilsiz iğrenç formalar yapıyorlardı.nike tarafından satın alındıktan sonra umbronun tasarım ve kalite olarak nasıl çağ atladığına bir bak.bana göre tasarım olarak nike tan da ilerideler.hem öyle büyük takım küçük takım ayrımı da yapmıyorlar.güzel bir sponsorluk anlaşması yapıldığında istediğin gibi ingiltereyle,cityle,bilbaoyla aynı kalitede özel tasarım formaları giyersin.bir dahaki sözleşme nike hollandayla imzalansın deniyor ama öyle bir şey falan olması imkansız.adamlar kendilerine 20 takım belirlemişler onlara çalışıyorlar.gerisine de katalogdan artık ne gelirse.aşağıda umbro ile özel tasarım forma giyen küçük takımlardan örnekler var.

En son ersen martin tarafından düzenlendi; 16.06.2012, 15:26.

Yorum

• İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunları bize yapsalar intihar edenler olabilirdi
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Nike in belediyeye yaptıgı forma ile senin giydiğin forma arasında fark varmı Ersen Martin onlarda katalogdan para vererek alıyor formayı aynı senin forman kalitesinde onun icin Umbro ilede Rize formasını Güngören formasını baz alacaksın bu gün nasıl Nike seni gs ile werder Bremen ile Barça ile aynı katagoriye sokmuyorsa Umbro da seni m.city le bilbao ile lille ile aynı sınıfa sokmaz ayrıca sunada hic anlam veremiyorum nike den umduğunu bulamayip Nike nin sahip olduğu umbrodan nasıl medet umuyorsunuz Suna benziyor bu megan almak istiyorsun megan motoru var diye Loganimi tercih ediyorsun dacia yıda Renault aldı ya ... Bisey alacaksam ilk eli tercih ederim bı markanın ürettiği başka bir marka varsa o hep bı alt siniftir nike Umbro , Renault dacia ; volkswogen Sedat skoda gibi bu hep böyledir kalite bazen sadece isimde saklı oluyor malesefki
                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Burada Nike in elit ürünlerini yayınlamamıza gerek yok sanırım Ersen Mart'ın burda yapılması gereken şey Nike den. Vaz gecmek değil satışları arttırır klübün yeni yapacagı sözleşme döneminde elini guclendirip elit kategorisine girmesini sağlamaktır ozaman bakarsın sana gelen ürün kalitesine de modelinde eleştirmeye kendimizden başlamalıyız senede alacağımız 1 Yada 2 ürünle olmuyor bu isler ne kadar para o kadar köfte yani...
                  TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike in belediyeye yaptıgı forma ile senin giydiğin forma arasında fark varmı Ersen Martin onlarda katalogdan para vererek alıyor formayı aynı senin forman kalitesinde onun icin Umbro ilede Rize formasını Güngören formasını baz alacaksın bu gün nasıl Nike seni gs ile werder Bremen ile Barça ile aynı katagoriye sokmuyorsa Umbro da seni m.city le bilbao ile lille ile aynı sınıfa sokmaz ayrıca sunada hic anlam veremiyorum nike den umduğunu bulamayip Nike nin sahip olduğu umbrodan nasıl medet umuyorsunuz Suna benziyor bu megan almak istiyorsun megan motoru var diye Loganimi tercih ediyorsun dacia yıda Renault aldı ya ... Bisey alacaksam ilk eli tercih ederim bı markanın ürettiği başka bir marka varsa o hep bı alt siniftir nike Umbro , Renault dacia ; volkswogen Sedat skoda gibi bu hep böyledir kalite bazen sadece isimde saklı oluyor malesefki
                    umbro bizi city,bilbao,lille kategorisine sokmayacak belki ama güngören,rize ayarında da olmayacağımız kesin.yukarıda resimleri verdim.nottingham forest,hearts,xamax,hajduk split gibi takımların formaları güngören belediyenin kategorisinde gibi mi gözüküyor?yukarıdaki formalarda kalite ve tasarım olarak saydığın city,lille gibi kulüplerle hiç bir fark yok.tasarım olarakta bence gayet güzeller.ayrıca renault,dacia örneği vermişsin de tasarım açısından nike ve umbro arasında öyle aman aman bir fark yok.hatta bana göre umbro tasarım olarak nike tan çok daha iyi.kalite ve teknoloji olarak fark olabilir ama biz de nike ın t bantlı,lazer delikli über teknolojik formalarından giyemiyoruz.hani teşbih bence hatalı ama madem illa seçeceğim renault megane a param yetmiyorsa renault broadway e bineceğime dacia logana binerim daha iyi

Yorum

• Türk Telekom'un fontuna da bir sürü laf eden olmuştu hatırlarsanız. Adamların kurum kimliğine logosuna da karışmıştık formadan hızımızı alamayıp. Juventus'un formasındaki logonun siyah zemin üzerine beyaz yazılmamasının nedeni bizzat Jeep olabilir.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 69 TL'den satışa çıkarttılar..

Bizde hala 89 TL..

Yorum

• Bunlar yine nike mı giyiyor ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunlar yine nike mı giyiyor ?
                            Camiaları gibi formaları da dönek.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formaların yaka kısımlarına veya içine Trabzonspor yazmak maliyet ve zaman. Forma yapılırken işin fabrikasında bu işlemlerin yapılması maliyet ve zaman açısından daha kolay. Fakat kulübe ham olarak gelen onbinlerce formanın armalarının hazırlanması ambalajlanması bile bir zaman ve emek istiyor. Sırta yazılan yazılan daha da hassas ve ince işçilik isteyen bir işlem.

Galatasaray formaları fabrikadan o şekilde hazır olarak geldiği için üzerine sadece Türk bayrağı ekleyecekler şampiyonluklarından dolayı.

Geçen sezonlarda bizim ısrarlarımızla yakaya Trabzonspor yazmışlardı, yine yapmamak için bir neden yok aslında. Öncelikli olarak bunu istemeleri ve bu zahmetli ve ek maliyetli işi yapmaları için doğru planlama yapmaları gerekiyor. İstanbul'da olsa belki bu işlem daha hızlı ve ekonomik olur fakat Trabzon tekstil kenti değil.

Olmasını en çok ben isterim, ama formanın içine yazılacak "Karadeniz Fırtınası" sırta eklenecek küçük "Trabzonspor" yazısı forma sırt numaraları fontuyla uyumlu olmalı. Formada kullanılan her detay estetik ve birbirini tamamlayan unsurlar olarak değerlendirilmeli.

Bütün bunlar için de estetik ve kurumsal bir göz ve niyet gerekiyor.

Galatasaray ve bizim stadyumumuzu ve o stadyum içindeki lisanslı ürünlerin satış mağazalarını karşılaştırınca gizli cevap ortaya çıkıyordur sanırım.
                              abi sen tasarımcı değil misin?
                              bu iş için senden iyisini mi bulacaklar

kulüpteki adamların ,bu forumda yazı yazan ve fotoğraf ekleyen veya forma tasarlayan arkadaşlardan daha iyi olduğuna inanmıyorum.

sen ve bu işleri yapan arkadaşlar bir kaç model çıkarsa burada ortak akıl ile(anket) bir model beğenilir
                              bir mail kampanyası ile kulübü boğarız
                              uefanın mail adresini değiştirtmiş forumuz
                              kulübü haydi haydi sıkıştırırız.

ben bu forma arkasına ve boyna yazı işine çok önem veriyorum.
                              aha yukarıda juventus formaları var
                              boynuna yazı yazmışlar
                              harika olmuş.

ancak maliyet işi biraz sakat.
                              bence bu işi forma çıkmadan önce yapalım ki kulüp fabrikadan çıkarttırsın.sonra 1 tl maliyetlik forma boynuna yazı için 5 tl ödemesin taraftarlar.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Estağfirullah, benim kulüple ilgili bir beklentim yok. Kendi işimin sahibiyim ve pek çok marka ve kuruma danışmanlık ve tasarım hizmeti sunuyorum. Kulüp üyesi ve sade taraftar olarak fikirlerimi paylaşıyorum sadece. Fikir ve önerilerimi bu sayfalar kadar kulübümüzle de paylaşmaya çalışıyorum.

TS Club için hazırladığım kolleksiyonlar da var hepinizin beğeneceği fakat iletişim olması veya projelerimin hayata geçmesi için karşı tarafta söylediğinizin bir karşılığı olmalı. Olayı tasarımcı ve marka yönetimi gözüyle değerlendiriyorum sadece, abartılacak bir durum yok. Ayrıca çok şükür yaptığım pek çok tasarım ve fikir TS Club tarafından uygulandı geçmişte.

Sadece Trabzonspor taraftarı değil, her takımın taraftarı kendi takımı için forma tasarımları yapıyor. Hem Türkiye'de hem dünyada yeni forma taraftar için heyecan demek. Fakat forma tasarımı ciddi bir iş ve bırakalım bu işi uzmanları yapsın. Zaten uzmanı yaptığı zaman kulübün tarihini geçmişini, geleneklerini gözönüne alarak yapıyorlar bu işi. Pohotoshopta forma tasarlamak değil mesele, pek çok detay var. Tasarım ciddi bir iş ve uzmanları tarafından yapılmalı. Bırakalım adamlar işini yapsınlar. Önemli olan bizim ne istediğimiz. Can alıcı soru bu. Taraftar ne istiyor, yönetim ne istiyor, işin estetik ve ekonomik gerçekleri nelerdir.

Forma tasarımından üretimine belli bir zaman istiyor. Ve bu zaman bir seneyi bulabiliyor yani bırakın yeni sezonu daha sonraki sezon için bile çalışmalar devam ediyor pek çok takım için. İşin mahremiyet ve merak kısmı da var. Kimse sezon sonunda çıkaracağı modelleri sezon başında duyurmak istemez, işin büyüsü kaçar. Model seçiminde anket mantıklı gibi geliyorsa da pratikte çok zor. Teknoloji gelişti taraftar neler ister nelerden hoşlanır tespit etmek zor değil.

Kulüp te bu işlerden kim anlar, kim zevk sahibidir biliyordur diye umuyoruz.

TS Club markası ile yaptığımız formalar tasarım, kumaş ve kesim olarak kalitesi ortada idi. Barcelona Arsenal nasıl işi uzmanına yaptırıyor biz de öyle yapmalıyız. İşin ucunda para var sonuçta kulüp forma satışından para kazanmak istiyor, Nike ta öyle. Her sezon fazla değil bir formamız özel olsun bulalım şu işin ortasını.

Yıllar önce önerilerimizin yapılabilir olduğunu göstermek için paylaşmıştım.

Hiçbir iş dışardan görüldüğü gibi değil.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 16.06.2012, 18:14.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X