Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya yemin ederim şu nike bize barca ile ayni formalari çıkarsın ama ilk lansman bizimki olacak sekilde hem vallahi hem billahi bu millet o formalarada bir kulp takar beğenen de sonra dan barca forması olduğundan beğenir Düşünsenize barca nin bu sene giyecegi pembe formayı bizim şu mavi formanin yerine burda herhalde kan cikardi
    ne kanı klüp binasını çökertirdi bunlar..

Formalar şahane laf söyliyecek bir noktanız yok bence ayrıca lansman görsellerini bekleyin fikirleriniz tümüyle değişecek özerin üstünde hesap makinesiyle çekilmiş fotolarla yorum yapmayın allah aşkına
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

En çok istediğim şey reklamsız forma giymekti bu hayalime sonunda kavuşacağım

Trabzonspor !!!

Yorum

Fotolar kötü ama formalar güzel. Özellikle cubuklu ve beyazı.
        En son Alika87 tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 12:25.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Altına beyaz giysinler gerçekden güzel duruyor
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• ilk çıkan görsellerde formalar çok hoşuma gitmişti ama Özer'in üstündeki duruşunu görünce hayallerim suya düştü büyük ihtimalle yine hayal kırıklığı...
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En çok istediğim şey reklamsız forma giymekti bu hayalime sonunda kavuşacağım

Trabzonspor !!!

Bende buna seviniyorum,
              Ancak maddi anlamda sıkıntı olacak.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beyazdaki o desen ne anlama geliyor?
                Abi aynı soruyu birkaç gün önce ben de sordum. Yıllarca t-shirt gibi beyazları giydirdiler, geçen seneki beyazı ben de beğenmiştim, nitekim aldım. Ama bu tasarım Bordo-Mavi uygulanması açısından kötü. Birçok farklı tasarım olabilecekken manasız bir şekil.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Ligdeki en güzel formalar bizde nokta net

Yorum

• Çubuklu iyiymiş. Yahu 100 senedir çubuklu formanın tasarımı aynı zaten.

Ne artısını gördünüz anlatsanız da biz de mutlu olabilsek.

Çubuklu eğer böyleyse kötü.

Trabzonspor renkleri Barcelona değil Aston Villa renkleridir. Eğer renkler böyleyse bu formayı Trabzonspor forması diye giymem. 5 kuruş da para vermem. Çünkü bu forma Trabzonspor forması değil. (eğer renkler buysa)

Gider mavisini veya beyazını alırım en azından rengi doğru.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çubuklu iyiymiş. Yahu 100 senedir çubuklu formanın tasarımı aynı zaten.

Ne artısını gördünüz anlatsanız da biz de mutlu olabilsek.

Çubuklu eğer böyleyse kötü.

Trabzonspor renkleri Barcelona değil Aston Villa renkleridir. Eğer renkler böyleyse bu formayı Trabzonspor forması diye giymem. 5 kuruş da para vermem. Çünkü bu forma Trabzonspor forması değil. (eğer renkler buysa)

Gider mavisini veya beyazını alırım en azından rengi doğru.
                      Fotoğraftan dolayı renkten o kadar koyu görünüyor, gerçek renkler böyle değildir.

Yorum

• Renklere vb. şu fotoğraftan nasıl karar verip de formaları lekeleyebiliyorsunuz sayın renktaşlarım?

Bence bu resimlerde bile formalar gayet iyi duruyor. Profesyonel resimlerle şaha kalkarlar

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotoğraftan dolayı renkten o kadar koyu görünüyor, gerçek renkler böyle değildir.

Umuyorum ki böyle değildir. Yani gerçekten sinir oluyorum.

Bir takım bu kadar güzel rengi ancak bu kadar çirkinleştirebilir.

Aston Villa renklerini nasıl kullanıyor ? Bir de bizim kullanımımıza bakalım...

Gerçekten arada dağlar kadar fark var. Adamlar bu güzel renklerin hakkını veriyor. Bizde ise bir Barcelona özentili almış yürümüş.

Umarım böyle değildir diyorum renkler.

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renklere vb. şu fotoğraftan nasıl karar verip de formaları lekeleyebiliyorsunuz sayın renktaşlarım?

Bence bu resimlerde bile formalar gayet iyi duruyor. Profesyonel resimlerle şaha kalkarlar
                          Şart koydum renkler böyle ise diye... Renkler gerçek renklerimiz ise sıkıntı yok.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi aynı soruyu birkaç gün önce ben de sordum. Yıllarca t-shirt gibi beyazları giydirdiler, geçen seneki beyazı ben de beğenmiştim, nitekim aldım. Ama bu tasarım Bordo-Mavi uygulanması açısından kötü. Birçok farklı tasarım olabilecekken manasız bir şekil.
                            Geçen yılki beyaz formayı beğenip bu sezon çıkan beyaz formayı beğenmemek...
                            Şeklin anlamından söz edenler var. Pardon da şekilde ne gibi bir anlam olmasını bekliyoruz ? Ezoterik şekiller kullanıp gelecek nesillere mesaj mı bırakacağız 3000 yıl sonra formayı bulanlara ?
                            Gerçi zevk meselesi. Bana sorarsanız geçen yıl giydiğimiz beyaz forma tarihimizin en kötü formalarından biriydi. Bir kere bizimle alakası yoktu. Amblemi çıkarttığın an kimin forması olduğu belli değildi.
                            Çubuklu istiyorduk alın işte polo yaka çubuklu.
                            3. bir form istiyorduk. E tamam ne güzel tasarlamış adamlar işte.
                            Beyaz formayı belki çoğumuz istemiyorduk bu sene ama gayet şık ve bize ait olduğu belli olan bir forma olmuş.
                            Beklentimiz nedir ? Bunu anlamıyorum ben.
                            bordo-lacivert yıllara mı dönelim ?

Yorum

• gene formaya 100 tl verilmez zihniyeti karalamaya başlamış uzun süredir yazmıyordum ama dayanamadım afs abininde uğraşları boşa gitti ama nacizane fikrim formalar şu ana kadarki en iyileri
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Biz renklerimizi son yıllarda hep doğru kullandık zaten merak etmeyin. Bence güzel, her zevke hitap edebilen formalarımız var tadını çıkaralım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X