Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüm mesajlara bak kimse farklı forma beklemedi hatta 1 aydır bu formaların olacağını gösterdik..

Nike hayranlık duyarım evet ama bunu Trabzon'da duvarları boyadı diye değil marka olduğu için duyarım kendi sökünüğü nikemeyen Terzi Cemal özel yapacak diye saçma sapan forma giymem..

Ve millete attığın iftiranın ispatını bekliyorum. Özellikle Mavi forma ile Beyaz formayı ben söyledim bunlar olacağını.

Attığın iftirayı ispat et bekliyorum.. Kolay değil insanları lekelemek. Nike'a ait bir çok forma konuldu farklı takımların evet ama kimse özel olacak demedi bir şeyler uydurup iftira atmayın. Başlığı dikkatli takip etmeyip insanlara iftira atmayın!
    iftira yok.
    terzi cemal muhabbeti ; sen çarşıda pazarda yıllardır alış veriş yaptığın bir mağazadan esnaftan bile bir şıklık incelik görürsün bişe alırsın üstüne bişe verir eşantiyon onu kast ettim yoksa formanın üstüne hamsi yapıştırsın koysun demiyorum olayı saptırmayın.
    tasarım konusuna gelince son bir ay muhabbetini sen söyledin ben ilk mesajdan beri nike ile anlaşmamızdan buyana geçen süreçten bahsediyorum.
    nike marka olsa ne olacak ne değişti hayatımızda nike giydik diye sokaktakiler bize imrendimi?
    başlığı takip etmesem burada dönen muhabbetleri bilemem ama çok iyi takip ediyorum sen merak etme. en basit yolu buldunuz bişe söyleyemeyince iftira atma nerede iftira atmışım her söylediğim şeyi üzerine alırsan öle algılaman normal.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iftira yok.
      terzi cemal muhabbeti ; sen çarşıda pazarda yıllardır alış veriş yaptığın bir mağazadan esnaftan bile bir şıklık incelik görürsün bişe alırsın üstüne bişe verir eşantiyon onu kast ettim yoksa formanın üstüne hamsi yapıştırsın koysun demiyorum olayı saptırmayın.
      tasarım konusuna gelince son bir ay muhabbetini sen söyledin ben ilk mesajdan beri nike ile anlaşmamızdan buyana geçen süreçten bahsediyorum.
      nike marka olsa ne olacak ne değişti hayatımızda nike giydik diye sokaktakiler bize imrendimi?
      başlığı takip etmesem burada dönen muhabbetleri bilemem ama çok iyi takip ediyorum sen merak etme. en basit yolu buldunuz bişe söyleyemeyince iftira atma nerede iftira atmışım her söylediğim şeyi üzerine alırsan öle algılaman normal.
      Avrupa'daki klas formaları gösterip duyum aldık bu formalar olacak diyen kim ?

Bu başlıkta genel olarak Avrupa takımlarının formasını paylaşan Ali Fuat Abi.. Ama bunu bunlar olacak diye değil seçenek olsun diye formaları anlayalım tanıyalım diye yapıyor. Göster bir tane formalı duyum mesajı ?

Ali Fuat Abi yine katalogda olan ve Inter formasına benzeyen formanın olabileceğini söylüyordu ama kısa sürede Precision olacağı anlaşıldı. O forma olsa yine katalog olacaktı..,

Biz de bu başlığı 1 aydır takip etmiyoruz..

Özel forma olayı 1 sene yaşandı. Özel forma beklentisi oluştu ama sözleşme detayı bilinmiyordu.. Nike suç atıyorsun da adam sözleşme yapmış özel forma neden versin anlaşma ortada ?

Eşantiyon olayı mı kaldı ? Küçük esnaf değil ki bu.. Ha özel seri bir forma olur geçen yıl yapılan Efsane forma gibi onun yanında bir set olarak verirsin ama bunu özel seri formalarda yaparlar genelde normal formada beklenmez..
      En son Sefa tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 13:21.

Yorum

• Yine "bizim formamızı falanca takım giyiyor!" saçmalıkları başlamış... Her sene aynı şey temcit pilavı gibi.

Vizyonu lescon olanlar da ayrı bir grup...
        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 13:45.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• tertemiz 82 beyaz inanç 61 cubuklu formaları sipariş verilmiştir
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Bizim taraftar ne kadar merakli bu ÖZEL FORMAya ya??????? ÖZEL FORMA ISTERIM, ÖZEL FORMA ISTERIM......Her seye bir kulup buluyorlar....Formalar gayet güzel...Isteyen alir, istemeyen almaz gider Eyüpspor veya Sikebahce formasi alir olur biter....
            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
            TRABZON / AYASOFYA MAH.
            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Ürünleri güzelmiş..

Sağ tarafta omuzdan kola çizgi sol tarafta kolda bant..

Seneye değerimizin farkında oldukları bir sözleşme yaparlar umarım.. Şu saçma fonttan forma satışının arttığını düşünenlerle zor ama..

Yorum

• Evet. Özel forma istiyorum. Bir sorun mu yaratıyor sizin için ? Bırakın bunu Nike firması ve bizim yönetim dert etsin. En azından klasik çubuklu forma her sene kalsın yeter. Temcid pilavı falan. Yoruluyorsan okumazsın olur biter.

Hepimiz burada fikirlerimiz söylemek, isteklerimizi dile getirmek için bulunuyoruz. Beğenen,beğenmeyen. Herkes istediğini yazar.

Ortalama maç bileti fiyatlarının 20 tl olduğunu düşünürsek Trabzon gibi yerde bir formaya 5 maç bileti veren taraftara kimse kïzmasın niye stada gelmiyorsun diye.

Kombine al,forma al, maçlara git. E para bitti ? 100 lira uçuk bir rakam bence.

İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim taraftar ne kadar merakli bu ÖZEL FORMAya ya??????? ÖZEL FORMA ISTERIM, ÖZEL FORMA ISTERIM......Her seye bir kulup buluyorlar....Formalar gayet güzel...Isteyen alir, istemeyen almaz gider Eyüpspor veya Sikebahce formasi alir olur biter....
                Burada kendi taraftarınızla konuşuyorsunuz, istanbul takımı tutanlarla değil. Şikebahçe forması alsınlar falan ...
                En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 14:37.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet. Özel forma istiyorum. Bir sorun mu yaratıyor sizin için ? Bırakın bunu Nike firması ve bizim yönetim dert etsin. En azından klasik çubuklu forma her sene kalsın yeter. Temcid pilavı falan. Yoruluyorsan okumazsın olur biter.

Hepimiz burada fikirlerimiz söylemek, isteklerimizi dile getirmek için bulunuyoruz. Beğenen,beğenmeyen. Herkes istediğini yazar.

Ortalama maç bileti fiyatlarının 20 tl olduğunu düşünürsek Trabzon gibi yerde bir formaya 5 maç bileti veren taraftara kimse kïzmasın niye stada gelmiyorsun diye.

Kombine al,forma al, maçlara git. E para bitti ? 100 lira uçuk bir rakam bence.

Burada kendi taraftarınızla konuşuyorsunuz, istanbul takımı tutanlarla değil. Şikebahçe forması alsınlar falan ...
                  Bende sorun yaratmiyor....Ama burada okudugum kadariyla coklarinda sorun yaratiyor.... Formalari begenirsin, begenmezsin bu önemli degil... Ama bu ÖZEL lafi baya sikti(kusura bakmayin alman klavyesinde i var sadece...yanlis anlasilmasin sakin)!!! ÖZEL ÖZEL ÖZEL...ben okumaktan biktim... bende istedigimi yaziyorum...bu da benim fikrim!!!!

Bu arada burada ne kadar Sikebahceli olddugunu biliyormusun???? bence baya var.....
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende sorun yaratmiyor....Ama burada okudugum kadariyla coklarinda sorun yaratiyor.... Formalari begenirsin, begenmezsin bu önemli degil... Ama bu ÖZEL lafi baya sikti(kusura bakmayin alman klavyesinde i var sadece...yanlis anlasilmasin sakin)!!! ÖZEL ÖZEL ÖZEL...ben okumaktan biktim... bende istedigimi yaziyorum...bu da benim fikrim!!!!

Bu arada burada ne kadar Sikebahceli olddugunu biliyormusun???? bence baya var.....
                    Bende onu diyorum işte; okumaktan bıktıysanız okumayın. Burada kalkıp Nike'ın politikalarını,bundan sonraki CEO'sunun kim olacağını tartışacak değiliz.

Formaları tartışacağız tabii ki. Neyi konuşmamızı bekliyorsunuz ? Şu konuyu açıklamak zorunda kalmak bile hangi seviyede olduğumuzu gösteriyor.

Yorum

• Neyse, burada kimsenin kalbini kirmaya gerek yok....

forma ismarladim kuzenime...formaya 61 ve Trabzonspor yazdiracaktim.....yazamamislar...1 harf fazla gelmis!!!!!....Trabzonlu yazdirdim bende....olacak is degil.....
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ürünleri güzelmiş..

Sağ tarafta omuzdan kola çizgi sol tarafta kolda bant..

Seneye değerimizin farkında oldukları bir sözleşme yaparlar umarım.. Şu saçma fonttan forma satışının arttığını düşünenlerle zor ama..
                        Resmen Çoraplar Kırmızı Diğer Ürünler Bordo !!

Yorum

• Galatasaray'ın yeni sezon idman ürünleri ve çoraplarından detay.

Fotoğrafta sadece sarı olan yerleri mavi yaptım, fotoğrafın diğer renklerine müdahele edilmedi. Etkinin farkındasınız değil mi?

Tartışımız renk konusunun bir yönü de böyle; endüstriyel üretime bakan yönü. Nike veya forma tekstil üreten bir firma için bordo rengi bu renktir. Adamlar için bu rengi yakalamak üretmek sınıflandırmak daha kolay tıpkı kırmızı, yeşil veya mavi renk gibi. Bordonun en baz hali bu renk.

Trabzonsporumuzun bordosu ise biraz daha koyu bir bordo ve renk olarak beyaz formada kullanılan bordo gibi olmalı. Gerçekten özel bir forma yaptırsanız veya var olan modeli kendi istediğiniz renge uygulatabilseniz renk farklı olmalı. Fakat bu nüans farkının farkında mıdır sizce bu işten sorumlu olanlar?

Yeni formalarımızın üçünün de kumaşı farklı kumaş dokusunda. Mavi forma o kadar pahalı olmalımıydı şüpheliyim. Diğer formalardan farklı olarak çubuklar baskı ile elde edildiği için üstüne üstlük renk özel olduğu için ( dünyada bu modeli bu renkte giyen başka takım olduğunu sanmıyorum ) fiyat farkı olması normal gibi geliyor fakat kulüp daha fazla satış için fiyatlara biraz daha ayar verebilirdi. Bordo ve beyaz formada maviye göre daha rahat edersiniz gibime geliyor.

Forma almadan önce mutlaka formayı deneyin. Kendi kilonuza uygun model ve bedeni mutlaka üzerinizde deneyin. Altına giyeceğiniz şort ve çorap modellerini de belirleyin derim.

Galatasaray'ın özel denilen formalarının fiyatları ise 100 TL sınırının üzerinde olacaktır. Trabzonspor için forma seçerken tarihimiz forma beğenilerimiz kadar ekonomik gerçeklerimiz de gözönüne alınmalı.

Çocuk formaları bordo 80 TL, beyaz 70 TL, mavi 90 TL şeklinde. Hep söylüyoruz çocuk formalarından kulüp fazla kar etmesin diye ama dinleyen kim? Burger King menüsü gibi 5 TL farkla çocuğunuza değil kendinize forma alabilirsiniz mi diyecekler?

Bu başlıkta sadece Trabzonspor formalarını değil genel olarak forma kültürünü konuşuyor paylaşıyoruz. Genel olarak forumdaki kurallar bu başlık için de geçerli. Bizi burada birleştiren ortak sevgimiz Trabzonspor olduğu gerçeğini ıskalamadan fikirlerimizi ifade etmeliyiz.

Geçen zaman ömürden geçiyor, kimsenin kalbini kırmaya değmiyor. Kendi adıma beni en ağır şekilde eleştiren terbiye sınırlarını zorlayanlara karşı bile sabırlı olmaya çalıştım. Yanılmış olabilirim düşüncesi ile tekrar tekrar okuyup anlamayı denedim hatta insanların çoğu zaman eski mesajlarına bakarak genel düşüncelerini anlama yollarını denedim. Lütfen benim ile ilgili de değerlendirme yaparken geçmişten bugüne kadar gelen üslubumu ve fikirlerimi baz alınız.

Tez canlıyız bazan üslup hataları ile birbirini kıran döken oluyor burada her başlıkta olduğu gibi. Baştan söyleyeyim kulübün yaptığı tercihlerden uygulamalardan ben sorumlu değilim. Her eleştiri veya önerimde mutlaka alternatifini örneğini paylaştım burada. Karşılığı oldu mu derseniz, zaman zaman etkim olmuş olabilir fakat çoğu kez görünmez bir duvara tosladığımı hissettim. Hepimiz Trabzonsporumuz için en güzelini en iyisini istiyoruz. Fakat bazen isteklerle gerçekler örtüşmüyor. Olayları değerlendirirken kendi gerçeklerimizi gözönüne almalı kulübümüzün ve insan yapımızın birikimizin ne olduğunu düşünmemiz lazım.

Forma modellerinin neler olabileceği konusunda tahminlerimi paylaşmıştım ki bunu her üye yapıyor benim ekstra bir özelliğim yok. Katalogdan seçileceğini bildiğimiz için neler olabilir veya ben olsam ne seçerdim türünden fikir jimnastikleri yaptık birlikte. Daha önce BMN yönetim kurulunda olmam bu başlığa en çok mesaj atan üye olmam beni yakından tanımalarından dolayı TS Club forma ve ürün konusunda tüyo konusunda bana ketum davranıyordu. Daha önce rahatça konuştuğumuz şeyleri bile ağzımızdan birşey kaçırırız diye geçiştiriyorlardı.

Arada oluşan bu iletişim hattını ( ki şu anda kopuk ) taraftarın istek ve önerilerini iletme konusunda kullandım.

TS Club'ın dışında farklı kaynaklardan forma modellerinin hangileri olacağını ve hangi modelin hangi renk olacağını öğrendim. Forma lansmanının ticari bir mahremiyet olduğuna inanıyorum, işin gizemli olması tanıtılmadan sızdırılmaması taraftarıyım. Üstüne üstlük kulüp tarafından aranıp onlardan öğrenmediğim halde aman kimseye modelleri söylemeyin denilince o dönem bütün gelişmeleri bildiğim halde sessiz kalmayı tercih ettim.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda kulübün resmi görüntülerinin üzerine kulüp duyurmadan kendi logoları ile paylaşan taraftarlar oldu.

Beğenilerimi söylediğim gibi eleştirilerimi de ifade ediyorum, üstelik pozitif eleştiri yaparak beğenmediğimin veya yanlış bulduğumun alternatifini de ortaya koyuyorum. Diğer takımların neler yaptığını görmek bilmek kötü mü?

Arka sayfalarda paylaştım; Nevzat Aydın'a formada kullanılan fontlar ve renk kullanımı ile ilgili eleştiri ve önerilerimi ilettim fakat konuya yaklaşım üslubunu sizin vicdanlarınıza bırakıyorum.

Yenisahra'daki TS Club bayisinde yeni formaları ayak üstü inceleme fırsatı buldum ( görsellerini de paylaşacağım ). Üçünün de kumaş kalitesi farklı. Yeni şortlar henüz gelmediği için formalardan henüz almadım. İki oğlum, kardeşlerim ve yeğenlerimle hangi formaları alacağımıza beraber karar vereceğiz, aile olarak bu sezon herkes takım olsun istiyoruz. Ben de kararsızım şimdilik, gönlüm beyazdan yana. Geçen sezon energy formamın altına bordo şort almak istiyordum yeni sezonda çıkacak şortların kenarlarından kalın mavi şerit ineceğini tahmin ettiğimden kalın çubuklu forma ile daha uyumlu olacağı için onun çıkmasını bekliyordum.

Çorap konusunda bordo mavi ve beyaz çoraplarım var fakat diğer ürünlerimde olduğu gibi benden emanet alınanlar gelmediğinden sadece beyaza kalmıştım. Yeni çorap modelinin üstte kullanıldığı gibi üstten mavi bir bant şeklinde olmasını bekliyordum fakat çok zevkli çok bilgili ve çok zeki yöneticilerimiz bunları seçmiş ne yapalım konuyu uzatmayalım.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 17:59.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• $ike anitina destek
                            Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Napak bir tuğla da biz mi koyak her yere bunu yazıyon

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu başlıkta sadece Trabzonspor formalarını değil genel olarak forma kültürünü konuşuyor paylaşıyoruz. Genel olarak forumdaki kurallar bu başlık için de geçerli. Bizi burada birleştiren ortak sevgimiz Trabzonspor olduğu gerçeğini ıskalamadan fikirlerimizi ifade etmeliyiz.

Geçen zaman ömürden geçiyor, kimsenin kalbini kırmaya değmiyor. Kendi adıma beni en ağır şekilde eleştiren terbiye sınırlarını zorlayanlara karşı bile sabırlı olmaya çalıştım. Yanılmış olabilirim düşüncesi ile tekrar tekrar okuyup anlamayı denedim hatta insanların çoğu zaman eski mesajlarına bakarak genel düşüncelerini anlama yollarını denedim. Lütfen benim ile ilgili de değerlendirme yaparken geçmişten bugüne kadar gelen üslubumu ve fikirlerimi baz alınız.

Tez canlıyız bazan üslup hataları ile birbirini kıran döken oluyor burada her başlıkta olduğu gibi. Baştan söyleyeyim kulübün yaptığı tercihlerden uygulamalardan ben sorumlu değilim. Her eleştiri veya önerimde mutlaka alternatifini örneğini paylaştım burada. Karşılığı oldu mu derseniz, zaman zaman etkim olmuş olabilir fakat çoğu kez görünmez bir duvara tosladığımı hissettim. Hepimiz Trabzonsporumuz için en güzelini en iyisini istiyoruz. Fakat bazen isteklerle gerçekler örtüşmüyor. Olayları değerlendirirken kendi gerçeklerimizi gözönüne almalı kulübümüzün ve insan yapımızın birikimizin ne olduğunu düşünmemiz lazım.
                                Bende sizin isminiz üzerinden yazdiysam kusura bakmayiniz. Zevkinizi, görüsünüzü vede hayallerinizi hemen hemen her konuda (TS markasi ile alakali) paylastigim icin, bazen "afs abi'de söyle düsünüyor" diyorum. Yani bir nevi sizi kullanmis oluyorum. Lütfen benim kusuruma bakmayiniz.

Birde bazen burda hareretli tartismalara giriyoruz, benim acimdan saygisizlik yapan hic olmadi, bende saygisizlik etmedigimi düsünüyorum. Ettiysem afola. Sadece tartisiyoruz, fikirlerimiz örtüsmüyor, o kadar diye görüyorum.

Ben hala mesela bordo rengine takmis bulunmaktayim. Beni cok rahatsiz ediyor. Ama bu kadar oluyor vede degismesi icin caba sarfediyorum. Ayrica özel forma isinden öncen temel seyleri halletmemiz gerektigini düsünüyorum. Logomuz, renklerimiz, fiyatlar vede ürün bulundurma gibi bir cok temel konuda amatör gibi davraniyoruz maalesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X