Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben gördüklerimden cok eminim. ya salliyor yönetici, yada cok ince detaylara girip bunlar degil diyor.

cikinca hepiniz görceksiniz
    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• soyu çıktı... erdinho resmini paylaşsan bişeymi olur resim kalitesiz olurda formalar beğenilmez diyemi korkuyosun. tamam prof kamerayla çekeriz resimlerini bugün . bizim kulüpten daha iyi tanıtım bile yaparız iyi b.ka sardı. atalım resimleri
      Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        soyu çıktı... erdinho resmini paylaşsan bişeymi olur resim kalitesiz olurda formalar beğenilmez diyemi korkuyosun. tamam prof kamerayla çekeriz resimlerini bugün . bizim kulüpten daha iyi tanıtım bile yaparız iyi b.ka sardı. atalım resimleri

Elimde formaların fotoğrafları yok ama çizilen formalar çok küçük detaylar hariç aynı diyor kaç gündür,a f s abi de aynısını söylüyor.Hala neyin peşindeyiz?

Yorum

• En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 08:29.

Yorum

• Yorum

• Bu ManU formalari her zaman ilk sizdiginda internete çok kötü görünüyorlar ama, adamlar formayi tanitmaya geldi mi forma evrim geçiriyor sanki.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bmn kaynaklı haberler. Yalnız 3 taraftar yorum yapmış çizgili hariç berbat yazmışlar. Hadi beyazı beğenmeyebilirsin de diğeri nasıl berbat oluyor yahu?

Yorum

• BMN ZÜRIH

Yorum

• Formalar sızdı. Hayırlı olsun.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Ohhh. Hayırlı olsun formalar. Beyaz az daha iyi olabilirdi diğerleri olmuş

Bence en iyi koleksiyonumuz Nike ile. Şampiyon olduğumuz sene ile birlikte

Ekleme: Çizgili ve beyazda arma beyaz konturlu olmalı

Ekleme2: Mavi forma cidden efsane olmuş çok beğendim. Çizgili de çok hoş
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 09:06.

Yorum

• Maviyi bu çekimde beğenmedim.Profesyonel bir kameradan çıkarsa karar verebilirim almak için.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 3üde alinacak
                          BMN ZÜRIH

Yorum

• mavi forma tam anlattigim gibi cikti
                            yanlis anlatirim diede korkmusdum
                            sonum duyumculara benziyecek diyen
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kötü çekimle bile formalar güzel görünüyor.
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Çubuklu formanin renkleri tam olması gerektiği gibi sanki.3 formada unutulmazlar arasına girer.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X