İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yavaş yavaş gerçek renklerini buluyorlar.
Bizim formalarımızı beğenmeyenlere de ders niteliğinde bir forma çıkarmış Gs. Şimdi bunu beğenip, bizim formaları beğenmeyenlerde olur o ayrı.
Bu haberin kaynağı nedir ?50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberin kaynağı nedir ?Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Teşekkür ederim, bu adamların harbi **ne olduğuna karar verdimMor, Pembe somon...
50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sponsor logolarının bu örnekte olduğu gibi daha özenli olması için gerekli girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz.yoksa bi değişiklik olduğunu zannetmiyorum..
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi burda antreman ürünü beyaz olduğu için sponsor logonun beyaz zemini farkedilmiyoryoksa bi değişiklik olduğunu zannetmiyorum..
Yanlış uygulamaların ilk parti malları bir an önce satışa sunma telaşından acele ile yapıldığını, hepsinin bu şekilde doğru olarak düzeltileceğini düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi burda antreman ürünü beyaz olduğu için sponsor logonun beyaz zemini farkedilmiyoryoksa bi değişiklik olduğunu zannetmiyorum..
Trabzoncell yazısını ortalayan sarı çizgide de farkedilmiyor o zaman50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Bizim formalarımızı beğenmeyenlere de ders niteliğinde bir forma çıkarmış Gs. Şimdi bunu beğenip, bizim formaları beğenmeyenlerde olur o ayrı.Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
Bizim formalarımızı beğenmeyenlere de ders niteliğinde bir forma çıkarmış Gs. Şimdi bunu beğenip, bizim formaları beğenmeyenlerde olur o ayrı.
galatasaray konuyla ilgili açıklama yaptı. gerçi açık açık böyle bir forma yok demese de açıklama yapılması da bu formanın sahte olduğuna delalettir.
"Kamuoyuna Duyuru
Kulübümüz, yönetmelikler gereği Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’ya iç saha, dış saha ve yedek olmak üzere toplam 3 forma hazırlayarak bildirmekle yükümlüdür.
2010 – 2011 Sezonu için hazırlanmış olan bu formalarımızın TFF ve UEFA onaylarının gerçekleşmesiyle kamuoyu ve ilgili makamlara duyurusu yapılacaktır.
"TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Taraftarın aklını da karıştırdılar şimdi. Beden farkı yüzünden çubuklu formalarımızın değişmesine anlam veremiyorum. İki değil üç çeşit çubuklu formamız mı var şimdi? Biri futbolcularımız tarafından tanıtılan ve armamızın simetri bakamından yanlış kullanılan çizgili formamız. Diğeri beden farkından oluşan 9 çubuklu formamız. Ve son olarak 7 çubuklu ve armamızın doğru yerde kullanıldığı formamız. Hepimiz farklı ürün almış olacağız bu hatalar yüzünden.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın aklını da karıştırdılar şimdi. Beden farkı yüzünden çubuklu formalarımızın değişmesine anlam veremiyorum. İki değil üç çeşit çubuklu formamız mı var şimdi? Biri futbolcularımız tarafından tanıtılan ve armamızın simetri bakamından yanlış kullanılan çizgili formamız. Diğeri beden farkından oluşan 9 çubuklu formamız. Ve son olarak 7 çubuklu ve armamızın doğru yerde kullanıldığı formamız. Hepimiz farklı ürün almış olacağız bu hatalar yüzünden.
afs abi her nekadar bu konuda aydınaltıcı bilgi versede beden büyüklüğünden dolayı formaya ek çubuk koyulmasına karşıyım..ek çubuklar formanın bütün estetiğini bozuyor..şahsım adına ben geçen sene büyük beden barçelona forması aldım ama nedense böylesi bir sorunla karşılaşmadım .. neyse demekki doğrusunu biz yapıyoruz..
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
fenerbahçenin idman ürünleri..bizimkilerle kıyaslanamaz bile....
Habu nedu la ?
Ne biçim idman t-shirt'i bu50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Football Shirt Culture is the world's first and longest-running football kits and product news website.
fransanın dandik takımlarından caen de trabzonsporun aynı formalarından yaptırmış (çubuklu ve beyaz) ama beyaz formanın kenarına nike efendi özel uygulama yapmış.. fransıza var da trabzona yok mi..
Yorum
-
Caen 10/11 Nike Football Kits
beyaz forma bizimkiyle aynı model ama cean'a özel ayrı bır uygulama yapmışlar..güzel olmuş çirkin olmuş önemli değil,önemli olan onalra özel bir uygulama olması..ama herşeye rağmen formalarımız güzel..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum