Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kilo 73-75 arasi gidip geliyor,
    Boy ise 1,75m
    boyum 1.80 kilom 74

small tam oturuyor vucuduma

medium biraz salaş oluyor

Yorum

• Fontları daha iyi görsek iyi olacak..

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          boyum 1.80 kilom 74

bende uzunlugundan korkuyordum... sana 1.80 ile kisa gelmiyorsa güzelmis

hemen Siparisi Medium´dan Small´a cevireyim... cok sagolun...
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Yeni fontlar cidden cok kötü. Umarim degistirirler...
            .

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              boyum 1.80 kilom 74

Bende senin gibiyim, bütün mediumlarım biraz bol duruyor, ama small alırsam bu sefer de hiç olmaz diye korkuyorum ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Fontlar geçen senekinden çok daha güzel, ben beğendim albenisi var

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fontlar geçen senekinden çok daha güzel, ben beğendim albenisi var
                  Gecen sene zaten cok basit font kullanmistik. Bu senede öyle bence, Verdana'dan Comic Sans'a gecis yaptik sanki^^

En azindan rakamlarin etrafina mavi veya gümüs kontür yapsalar. Bu sekilde cok basit duruyor.
                  .

Yorum

• Trabzonspor yeni destanlar için yola çıkıyor. Bordo mavililerin yeni sezon formaları, yeni zaferler için tasarlandı. Şimdi benim zamanım.

Yorum

• mükemmel..

4lü birbirine uymus.. bamba dehset gol sevinci gibi.. kalniz bambanin kolunda sorun var. kol bozuk

forma mükemmel hasta oldum resmen

Edit: elestirmeyi unuttum.. adamlar photoshop ilen bile armayi inatlan yanlis yerlestiriyor

Yorum

• Formalarımızı da fontlarımızı da çok beğendim..

Forma konusunda en çok bu sene tatmin oldum..

Yorum

• Renktaşlarım kimseyi üzmek istemiyorum ama türkçe kullanımına biraz daha dikkat etsek.
                          Türkçe öğretmeni ya da edebiyatçı falan değilim derdim dilbilgisi de değil . ki ben de sürekli yazım hatası yapıyorum.
                          Ama bu ingilizce kelimeleri araya sıkıştırmak gerçekten kötü bir görüntü. Bu kelimelerin türkçe karşılıkları var.
                          Niyetim kimseyi kırmak değil çıkıntılık yapmak da değil elbirliğiyle bu işe dikkat edelim. Yabancı dil bilmek ayrı dilini kirletmek ayrı.

Bu gün önemli bir information aldım..... (Dertliyim dostlar)

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor yeni destanlar için yola çıkıyor. Bordo mavililerin yeni sezon formaları, yeni zaferler için tasarlandı. Şimdi benim zamanım.
                            Bu çok güzel olmuş işte Arma biraz kötü gözükkmüş sadece sol üstteki
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 20:14.

Yorum

• Özel tasarım tshirtler tanıtılmadı mı?.. Nike yapacaktı hani şunun gibi şeyler bize de;

Yorum

• Şu resmi görünce insan aşık oluyor formaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X