İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNisan 2012 - 2016 arası olması lazım.. Çıkış 12 de bitiş 14 olabilir tam emin değilim..“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoy ile kilonu yazarsan yardimci olabiliirm.
..
Boy ise 1,75m*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 trabzonda bu sene bizim formalarımı giynecek,yoksa onlarınki farklımı olacak,her sene bizden giyniyoırlardı
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanirim bordo formaya asik oldumPrecision'da hic fena degil aslinda, cok güzel duruyor.
son yıllarda gördüğüm en iyi formamızSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon da 95 lira neyin nesi?
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon da 95 lira neyin nesi?
Yorum
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma öyle değil mi
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 Euro'ya forma bulmuşsunuz da bunuyorsunuz. Bir de Nike kullanan diğer takımların fiyatlarını inceleyin isterseniz, Barcelona'nın formaları 90 Euro'dan satışa sunuluyor.
Yorum
-
Bordo formaya iyi vücut lazım, o da bende yokÇubuklu siparişi verdim bir tane en kara bambasından 6 numara.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 Euro'ya forma bulmuşsunuz da bunuyorsunuz. Bir de Nike kullanan diğer takımların fiyatlarını inceleyin isterseniz, Barcelona'nın formaları 90 Euro'dan satışa sunuluyor.TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum