Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Bu iğrenç espri(!)lere bir son verin ya.. Liseli misiniz nesiniz..

Yorum

• Rezillik resmen

Bir cümle içinde de Adrian Mierzejewski kullansalar da görsek...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Igrenc espri olabilir ancak ben iyiye yorumlayanlardanim.

Ugrasiyorlar ve güzel bir sekilde mesaj vermeye calisiyorlar.

Neden rahatsiz oldugunuz anlamadim.

Yorum

• Bence güzelce düşünülmüş

Yorum

• Valla bende dikkatli konuşmaya çalışıyorum eğer bir hatam olmuşsa bilmeden olmuştur kusuruma bakmayın.

Bu arada Afs abi tam bir moderatör gibi yönetti tartışmayı Saygılar herkese...
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Igrenc espri olabilir ancak ben iyiye yorumlayanlardanim.

Ugrasiyorlar ve güzel bir sekilde mesaj vermeye calisiyorlar.

Neden rahatsiz oldugunuz anlamadim.
                Ben de size katılıyorum...
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu da benden olsun... Hep Taraftar Suçlu Değil ya Kulübün Hiç mi suçu yok?

t @Selim_Turan

Yorum

• Çok iyiymiş bence klübe mail atın bunu
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hertha Berlin 2012 2013 BMN farkı ile:

Selim güzel olmuş, bir de Ne Dediler Ne Demeliler başlığına uğramanızı tavsiye ederim.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Eskişehirspor Nike anlaştı biliyorsunuz..

Eskişehirspor'un Formalarla ilgilenen yöneticisi gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada bizle ilgili olan bölüm dikkat çekiyor..

Büyük çoğunluğun ısrarla istediği modeller,benimde birinci tercihim
                        elbette ancak bu modeller,NIKE ile Trabzonspor'un 2 sene önce yapılan
                        ve Trabzonspor'un çok yüksek miktarda satış garantisi vererek
                        yaptıkları sözleşme ile geçen sene ve bu sene hiçbir takıma
                        verilemeyen modellerdir ( PRECISION ve VICTORY )
                        Precision yani alttaki forma ile Victory bu sezon bizden başka takım tarafından giyilmeyecek. (Sadece Türkiye sanırım.)

Açıklamasındaki ifadeler doğruysa forma modellerimizden biri alttaki model.. Renkleri nasıl olacak acaba..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eskişehirspor Nike anlaştı biliyorsunuz..

Eskişehirspor'un Formalarla ilgilenen yöneticisi gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada bizle ilgili olan bölüm dikkat çekiyor..

Precision yani alttaki forma ile Victory bu sezon bizden başka takım tarafından giyilmeyecek. (Sadece Türkiye sanırım.)

Açıklamasındaki ifadeler doğruysa forma modellerimizden biri alttaki model.. Renkleri nasıl olacak acaba..

Bordo içine mavi şık durur sanki...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Güzel bir nokta yakalamışsın aga.Bence abzürt renkleri bu formada uygularlar.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Altın veya gümüş gibi 3. renk taşıyacak forma olabilir...

Benim en çok hoşuma giden katalog modellerindendi bu
                              t @Selim_Turan

Yorum

• Ustteki formanin bordo mavisi cok guzel olur. Baska iki renkle nasil uydurulacak bize bilemedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X