Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence de dar kesim en iyisi.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• bu yönetim ne zaman tam bir forma çıkaracak merak ediyorum yine amblem yerlerde sürünüyor.. azıcık daha yukarda nike işaretiyle aynı hızada olmalıydı ayrıca çok küçük yapılmış belli olmuyor nerdeyse ve etrafı altın veya beyaz renkle çevrilmeliydi hiç mi özenmiyolar anlamıyorum ki..

Yorum

• İnter çubuklusu olacak diye çok sevinmiştim ama hüsrana uğradım, bu sene de bana çubuklu haram ) Bordo formayı alacağım

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bari Resmi Site'de anket düzenleseler madem seçiyorsun taraftarın istediğine karşılık ver.

Bu nedir ya her sene aynı muhabbet.

Yukardaki formanın renk tonu, bana Puma'lı kabus dolu sezonu hatırlattı.
          Renklerde bir sıkıntı olmadığını formalar tanıtıldığında hep beraber göreceğiz muhtemelen. Öyle ışıklı bir ortamda doğaldır. Sıkmayın canınızı.

Yorum

• Kenarda hava delikleri var mi bu formanin....

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi bizim niye her sene ANA FORMAMIZ çubuklu değil ? adam gibi çubukludan gidin daha ! Milan'a bakın, İnter'e bakın ... saçma saçma tasarımlarla geliyoruz, forma çirkin demiyorum ama ana formamız bizim bu değil ki. yap bu formayı third komersiyal amaçlı. Ana forma çubuklu dış saha bordo veya mavi ağırlıklı nokta. Bu sene kaç tane formamız var bu arada ? 6 mı ?
              bence bu nokta'da tam en iyi secimi biz yapiyoruz Türkiye'de...

Barcelona gibi resmen Barcelona gecen sene cubuklu gigdi.. ince cubuk denebilir.. bu sene kalin cubuklu giyecek.. 2 sene önce yine kalindi.

formalari secen yöneticimiz Nevzat Aydin.. kendisi Barcelona Üyesidir.. ve Barcelona'nin sistemi hakkinda cok derin bir bilgisi var.. bu konu üzerinde arastirma yaptigini kendi dedi..

formalarimiz her ne kadar katalog'dan da olsa bu secimi cok iyi yapiyor Nevzat bey..

o geldiginde türk bayrakli cubuklu vardi.. ince denebilir.. meshur 7 seritli cubuklu..

gecen sene kalin cubuklu formamiz hatirlaniyor.. daha yeni transfer olan oyuncular giydi..

bu sene yine ince cubuk.. peki neden inter'in modeli degil.?

bence yönetim gelcek sene katalog'dan giymek zorunda kalirsak ve yeni cubuklu modeli cikmazsa, inter'in formasini tercih edecek..

hem yine bu seneye nazaran kalina gecmis olacagiz, hemde yeni bir model cikmis olacak..

bu sene Nike ile son senemiz olabilir..

Nevzat bey yeni sözlesmenin Nike Hollanda ilen yapilacagini söyledi...

bekleyip görecegiz..

Yorum

• TV yayını var mı acaba ?

Yorum

• bamba-colman-giray-yasin-onur olabilir forma tanıtımında
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ferhat , Zeki falan olmaz inş tanıtımda. As adamlar olsun ya

Yorum

• Akhisar fontları bile bizimle aynı inşallah başka font seçeriz biz
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Turkuaz en çok bize uyacağı halde ısrarla kullanmıyoruz. Bursaspor bile yeni sezonda kullanacak. Enteresan...
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akhisar fontları bile bizimle aynı inşallah başka font seçeriz biz
                          hangi fontlar ?
                          TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• akhisar en cok istedigim fontu almis bu olmadi iste ...

Yorum

• Çubuklu forma bana göre berbat..Çubuklu değil ki zaten...

Yorum

• Yayın ne zaman?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X