Kulüp makul fiyatlarda ürün çıkarmadığı müddetçe korsanın önüne geçemez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan gold forma aldım, yarın elime ulaşacak, arkasına da isim bastırdım bakalım sonuç ne olacak.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdan gold forma aldım, yarın elime ulaşacak, arkasına da isim bastırdım bakalım sonuç ne olacak.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Taraftarlarımızı taklit ürünlere rağbet etmeyerek TS Club mağazalarından alış veriş yapmaya çağırıyoruz.
Kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulduğu tespit edilmiştir.
Taraftarlarımızdan bu konuya duyarlılık göstermelerini ve kulübümüzü ekonomik kayba uğratan taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.
Taraftar lisanslı ürün konusunda bilinçlendi. Tribünlerde lisanslı forma ve ürünler korsan ürünlerden daha fazla. Kulübe düşen korsan ürün satışları ile ilgili kanuni yaptırımları uygulamak. Daha da önemlisi taraftarın beklentilerine uygun çözümler üretmek. Korsan tezgahı yerine TS Club standı olsa ürün kalitesi ve çeşitliliği olduğunda taraftar kulübünü tercih edecektir.
İstanbul Olimpiyat stadında korsan ürün satılmaması, kulübün ve TS Club bayilerinin orada hazır olması gerektiği ile ilgili defalarca kampanya ve duyuru yaptık.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar geçen seneki çubulu formayı bulabileceğim bir yer var mıdır Türkiye sınırları içerisinde.
Yorum
-
3-SÜPER FİNAL MAÇLARINA SÜPER FORMA
Süper Final’de boy gösterecek dört takım için özel formalar tasarlanacak. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor oynanacak 12 karşılaşmaya bu özel formalarla çıkacak. Yeni formalar storelarda da satışa sunulacak.
Nezaman cikacak bu forma?
Özel mi tasarlanacak?
...
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiligisi olan varmi?
Nezaman cikacak bu forma?
Özel mi tasarlanacak?
...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum