Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Lansman kadar önemli bir konu da lansmanı yapılan formaların satışı.
Formalar yarın tanıtılıp da satışı lig başladıktan sonra olursa tanıtımın pek de anlamı olmaz.
Hazır taraftar yeni formalarla heyecanlanmışken taraftarın yeni formalara açlığını da doyurmak lazım.
Ayrıca kimse üstüne alınmasın ama forumda bazı arkadaşların yaptığı tasarımları görüp de "bu forma ya da sweat shirt çıksa kesin alırım" diyen arkadaşlar beğenmedikleri ürünleri almıyor mu acaba?
Diyelim ki bu yıl çıkan hiçbir ürünü beğenmedilerse hiçbir şey almayacaklar mı?
Taraftar olarak biz (teker teker) kulübe futbolcu alamayacağımıza göre default olarak yapmamız gereken kulübe üyelik aidatları, ürün satışı veya maç biletiyle para kazandırmak.
Dolayısıyla yorum bence "bu ürün çıksa kesin alırım" yerine "bu ürün çıksa zevkle giyerim" olmalı.
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
inş lansmanın yarısından sonra tenis maçı izlemeyiz...
not: bu siteden olmayan buraya tepki koyan ama genede girip ne yapıyor bunlar diye kontrol eden godomanlar. Beğenmiyorsanız hiç girip bakmayın sonrada ben buradaydım burası ayrımcılık yapıyor buradaki ortam insanın tepesini artırıyor şöyle yalan böyle yalan var demeyin bakmayın söz etmeyin gitsin. Kendinizi çok akıllı buradakileride çok mal sanmaya devam edin siz.
Sefa ne olduğunu belli ediyorsun kardeşim aynen devam et. bir bak bakayım benim istatistiklerime ne anlatıyor sana. Senin burda daha dünkü çocuksun ama iyi oldu böyle düşündüğün, kimlerle muhattap oalcağımı bileyim. bunları yüzüme karşı söylesen daha çok zevk alırdım inan.
Yorum