Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve diğer özel maçlar :
Nike'ın 2012-2013 kataloğu çıktı, bu formaların hiçbirisi yok, bunlara benzer formalar da yok.Yine katalogdan giyineceğimizi düşünerek yeni sezonda giyeceğimiz formalar konusunda çok sürpriz olacağını düşünmüyorum.Çubuklu formamız İnter'in bu sezon giydiği çubuklu forma olur.
Nike'ın 2012-2013 kataloğu çıktı, bu formaların hiçbirisi yok, bunlara benzer formalar da yok.Yine katalogdan giyineceğimizi düşünerek yeni sezonda giyeceğimiz formalar konusunda çok sürpriz olacağını düşünmüyorum.Çubuklu formamız İnter'in bu sezon giydiği çubuklu forma olur.
Zaten bunu bir kaç yıl evvel tasarlamıştım, sadece bu tasarımları anımsatan bir tasarım isterdim diyorum, klasik bişey olacak kesinlikle, ve dandik beyaz forma.
Göğüs kısmındaki İtalyan figürleri Kırmızı-Beyaz ya da Bordo-Mavi şeklinde tasarlanabilir ve bence çok hoş olur. Nike'tan bunu özellikle istemeliyiz önümüzdeki sene.
Göğüs kısmındaki İtalyan figürleri Kırmızı-Beyaz ya da Bordo-Mavi şeklinde tasarlanabilir ve bence çok hoş olur. Nike'tan bunu özellikle istemeliyiz önümüzdeki sene.
siparişler çoktan verilmiş, formalar belli olmuştur
seneye ne giyeceğimizi merak edenler nike kataloglarına bakabilir oradaki standart formaların bizim renklerimizdeki hallerinden biridir, farklı bir şey beklemeyin
bu arada bir duyumum falan yok zaten tanıdık da yok geçmiş yıllardaki tecrübelerden yola çıkarak söyledim bunları
Özel forma falan bekleğim yok, adam gibi kaliteli mal olsun, arması bu sene ki gibi olsun, NUMARA VE İSİM BASKILARI düz dursun yamuk yumuk basmasınlar (tecrübe) !
Ayrıca bu sene kargo bedavalığını kayıp etmiş durumda bu çok üzücü !
Yorum