Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni sezonu actim beyler
    En son trabzonspor10 tarafından düzenlendi; 06.04.2012, 14:59.

Yorum

• Benim beklediğim 3 ana forma şunlar :

İç saha :

Dış saha :

Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve diğer özel maçlar :

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim beklediğim 3 ana forma şunlar :

İç saha :

Dış saha :

Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve diğer özel maçlar :
        Nike'ın 2012-2013 kataloğu çıktı, bu formaların hiçbirisi yok, bunlara benzer formalar da yok.Yine katalogdan giyineceğimizi düşünerek yeni sezonda giyeceğimiz formalar konusunda çok sürpriz olacağını düşünmüyorum.Çubuklu formamız İnter'in bu sezon giydiği çubuklu forma olur.

Yorum

• Siyah bir forma yapsak aslında güzel oluyor.Bordo mavi ve siyah güzel görünüyor
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike'ın 2012-2013 kataloğu çıktı, bu formaların hiçbirisi yok, bunlara benzer formalar da yok.Yine katalogdan giyineceğimizi düşünerek yeni sezonda giyeceğimiz formalar konusunda çok sürpriz olacağını düşünmüyorum.Çubuklu formamız İnter'in bu sezon giydiği çubuklu forma olur.
            Zaten bunu bir kaç yıl evvel tasarlamıştım, sadece bu tasarımları anımsatan bir tasarım isterdim diyorum, klasik bişey olacak kesinlikle, ve dandik beyaz forma.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bu sene ki Gold formamız 2009 yılında Grenoble Foot 38 kulübü giymişti :

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Siyah formaaaaaaaaaaaaaaaaa
                Més Que Un Club

Yorum

• Arsenal 2012/2013

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyah formaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    Aynen...

Bu Arada Bu Sezonda Süper Final icin Yeni Formalar cikacak mi yoksa önümüzdeki Sezondan itibaren mi?
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• yeni formalar çıkmayacak en azından bu sezon için .. sadece süper final logolarının koyulacağından bahsediliyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arsenal 2012/2013

arsenalden dah çok manu forması olmuş bu.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arsenalden dah çok manu forması olmuş bu.

iki formada cok cirkin
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Göğüs kısmındaki İtalyan figürleri Kırmızı-Beyaz ya da Bordo-Mavi şeklinde tasarlanabilir ve bence çok hoş olur. Nike'tan bunu özellikle istemeliyiz önümüzdeki sene.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Göğüs kısmındaki İtalyan figürleri Kırmızı-Beyaz ya da Bordo-Mavi şeklinde tasarlanabilir ve bence çok hoş olur. Nike'tan bunu özellikle istemeliyiz önümüzdeki sene.
                              siparişler çoktan verilmiş, formalar belli olmuştur

seneye ne giyeceğimizi merak edenler nike kataloglarına bakabilir oradaki standart formaların bizim renklerimizdeki hallerinden biridir, farklı bir şey beklemeyin

bu arada bir duyumum falan yok zaten tanıdık da yok geçmiş yıllardaki tecrübelerden yola çıkarak söyledim bunları

Yorum

• Özel forma falan bekleğim yok, adam gibi kaliteli mal olsun, arması bu sene ki gibi olsun, NUMARA VE İSİM BASKILARI düz dursun yamuk yumuk basmasınlar (tecrübe) !

Ayrıca bu sene kargo bedavalığını kayıp etmiş durumda bu çok üzücü !

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X