Ya ben anlamıyorum. Böyle ürünleri fiyat olarak düşük yapsan da kapış kapış alsak ne olur.
Hele çocuk ürünleri 40-50-60 tl fermuarlı penyeler .. ya nasıl olur çocuk ürünlerine bu fiyat nedir ...
afs abi az önce netden sipariş verdim cl logolu forma için respect yapıştırmıyacaklar dimi
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
beyler GÖKÇEBEY in katkılarıyla formam sonunda ulaştı(victory)
öncelikle m beden tam oturdu
yani heralde bana yapmışlar formayı öyle iyi kesimi var
üzerinde hem dri fit hem authentic yazıyor ,herhalde arkasında ki kumaş ile ön tarafındaki kumaşın farklı olmasından kaynaklanıyor
formanın arka kısmında ki kumaş çok güzel
ayrıca fontlar muhteşem
sayıların alt tarafında trabzonspor logosu olması muazzam
arma işinden ne kadar anlamasamda sanki bu sene ki armalar eski armalardan biraz daha sağlam duruyor,ayrıca boyuda tam oranlı
ayrıca ön taraftarki nike logosunun beyaz olmasına çok takılmayın,trabzonspor logosunun üstünde ki yıldız beyaz olunca uyum sağlamış.
formanın ince işçiliği dikişlerinde
hiç hata yok dikişlerde
velhasılı forma çok hoşuma gitti,ancak tek bir sıkıntı var o da formanın sırtına-yaka içine-karadeniz fırtınası yazılabilir di
lescon fikrimden vazgeçiyor gibiyim
ayrıca bir teşekkürde GÖKÇEBEYe
trabzondan kalkıp forma yolladı
üstüne birde çok güzel bir hediye yollamış
inşallah bir fotoğraf çektirip koyacağım buraya
çok teşekkürler.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Respect logolarının siparişi verilmişti gelmişmidir bilmiyorum ama ikisinin de olması için telefon etmek lazım.
abi aradım ikisi bir dendi birini istediysen ötekide uygulanır dedi takım halinde satılıyor dedi
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum