Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma almayı düşünenler beraber sipariş verebilir.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya ben anlamıyorum. Böyle ürünleri fiyat olarak düşük yapsan da kapış kapış alsak ne olur.
      Hele çocuk ürünleri 40-50-60 tl fermuarlı penyeler .. ya nasıl olur çocuk ürünlerine bu fiyat nedir ...
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni ürün çok hoş.
        20-50TL arası bi' fiyat olsa kapış kapış gider.

resmi siteye yeni ürünler eklendi. bay sweat bölümüne bakin

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma almayı düşünenler beraber sipariş verebilir.

Gold forma satışları berbat durumda anlaşılan

Yorum

• afs abi az önce netden sipariş verdim cl logolu forma için respect yapıştırmıyacaklar dimi
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Maçtan sonra Tolga ve Burakın giydiği sweetler gerçekten çok hoştu

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                afs abi az önce netden sipariş verdim cl logolu forma için respect yapıştırmıyacaklar dimi
                Respect logolarının siparişi verilmişti gelmişmidir bilmiyorum ama ikisinin de olması için telefon etmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçtan sonra Tolga ve Burakın giydiği sweetler gerçekten çok hoştu
                  Evet, ben de çok beğendim.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• beyler GÖKÇEBEY in katkılarıyla formam sonunda ulaştı(victory)
                    öncelikle m beden tam oturdu
                    yani heralde bana yapmışlar formayı öyle iyi kesimi var
                    üzerinde hem dri fit hem authentic yazıyor ,herhalde arkasında ki kumaş ile ön tarafındaki kumaşın farklı olmasından kaynaklanıyor
                    formanın arka kısmında ki kumaş çok güzel
                    ayrıca fontlar muhteşem
                    sayıların alt tarafında trabzonspor logosu olması muazzam
                    arma işinden ne kadar anlamasamda sanki bu sene ki armalar eski armalardan biraz daha sağlam duruyor,ayrıca boyuda tam oranlı
                    ayrıca ön taraftarki nike logosunun beyaz olmasına çok takılmayın,trabzonspor logosunun üstünde ki yıldız beyaz olunca uyum sağlamış.
                    formanın ince işçiliği dikişlerinde
                    hiç hata yok dikişlerde
                    velhasılı forma çok hoşuma gitti,ancak tek bir sıkıntı var o da formanın sırtına-yaka içine-karadeniz fırtınası yazılabilir di
                    lescon fikrimden vazgeçiyor gibiyim
                    ayrıca bir teşekkürde GÖKÇEBEYe
                    trabzondan kalkıp forma yolladı
                    üstüne birde çok güzel bir hediye yollamış
                    inşallah bir fotoğraf çektirip koyacağım buraya

çok teşekkürler.
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• 50TL

-

50TL

Yeni ürünler de fotoğraf çekimleri de gayet güzel olmuş.

Yorum

• Burağın giydiği sweet yanılmıyorsam 50 TL .MECİDİYEKÖY TSclup'ta var

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Respect logolarının siparişi verilmişti gelmişmidir bilmiyorum ama ikisinin de olması için telefon etmek lazım.
                          abi aradım ikisi bir dendi birini istediysen ötekide uygulanır dedi takım halinde satılıyor dedi
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi aradım ikisi bir dendi birini istediysen ötekide uygulanır dedi takım halinde satılıyor dedi
                            Netden Siparis verirken CL Logolu olmasi icin ekstra birsey yaptinizmi ve yaptiysaniz ne yaptiniz ??

Bende Yurt Disina Forma Siparisi vermek istiyorum ama mutlaka CL logolu olmasi lazim.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Buragin giydigi esofman takimi Avni Akerdeki TS Clubda varmi?? Yardim eden olursa sevinirim

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• aynen bende ariyorum, ama resmi sitede yok!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X