Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• içeride de victory.. Bordo'nun uğuru... sezon 2. bölüm 1
    Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aaa bunlar benim formalarımİnternetten aldım formaları isim yazdırma 8 karakterle sınırlı sanırım.Ben Henrique yazmama rağmen P.Henrique olarak yazmışlar
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aaa bunlar benim formalarımİnternetten aldım formaları isim yazdırma 8 karakterle sınırlı sanırım.Ben Henrique yazmama rağmen P.Henrique olarak yazmışlar
        Ne yazması ellerinde basılı olanı yolladılar

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Henrique'nin formasının arkasında da P.Henrique yazıyor Özge abla dert ettiğin şeye bak.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yazması ellerinde basılı olanı yolladılar
            İyi yaptılar.
            İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Henrique'nin formasının arkasında da P.Henrique yazıyor Özge abla dert ettiğin şeye bak.
            Dert ettiğimden değil daha iyi oldu da ben söylemeden de doğru bir şey yapabildiler yani
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Bordo formalar futbolcuların terleri ile siyaha dönüşüyor nerdeyse.

7

Yorum

• Futbolcular terledimi formalar dahami güzel oluyor ne?
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bence de daha güzel oluyor.

Yorum

• Futbolcular terlediğinde Koyu Bordo oluyor Formalar parlaklığı gidiyor.. Bordo formamız çok parlak..

Yorum

Ürün gerçekten çok güzel.. Tek sorun 170 TL Çok aşırı pahalı değil gerçi parayı bulmak gerek..
                      Aynı takımın antrenman tişörtünü aldım oda harika.Yarın ilk işim bu ürünü Tscluplara sormak olacak.Çok beğendim

Yorum

• 46, 48 giyen birisi şort olarak hangi bedene uyar. XL? L?
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          46, 48 giyen birisi şort olarak hangi bedene uyar. XL? L?

xl olması lazım
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Forma alamıyoruz bari şort alalım Tam da istediğim gibi. Uzun.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• albayrak'ın üstündeki sweet gibi bizede yapılsa ya :/
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

Futbolcular terlediğinde Koyu Bordo oluyor Formalar parlaklığı gidiyor.. Bordo formamız çok parlak..
                                ilginç gelebilir ama bu benim çok hoşuma gidiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X