Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aradım konuştum bir forma kanpanyası var diye indirim olmuyormuş bende zoraki 220 ye tamamladım
    Anladım. Dediğin gibi bedava verilen formaya isim yazdırmışsın ücretsiz, bir kısmını oraya sayabilirsin. Normalde ücretlidir yazı

Yorum

• Siteye esofmanlari koysalar, bende alisveris yapacagim!

nerede bu esofmanlar!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siteye esofmanlari koysalar, bende alisveris yapacagim!

nerede bu esofmanlar!!
        yanliz cok pahalilar. 180 euro

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yanliz cok pahalilar. 180 euro
          180 hayata olamaz olsa 180 tl dir
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anladım. Dediğin gibi bedava verilen formaya isim yazdırmışsın ücretsiz, bir kısmını oraya sayabilirsin. Normalde ücretlidir yazı
            yani bi nevze ona sayacaz ama taraftar kart sahiplerinin bi ayrıcalığı olmuyor du kampanyada
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yani bi nevze ona sayacaz ama taraftar kart sahiplerinin bi ayrıcalığı olmuyor du kampanyada
              Bu kampanya da yok sadece. 80 liralık formayı bedava veriyorlar. 20 liranın hesabını yapmamak gerekir.

Yorum

• Eşofmanlar 190 lira arkadaşlar. Ama şöyle de bir durum var Trabzon'da Tsclup'lar da da eşofman takımı yok. (en azından 5,6 gün önceye kadar yoktu)

Yorum

Bu kampanya da yok sadece. 80 liralık formayı bedava veriyorlar. 20 liranın hesabını yapmamak gerekir.
                  yani 90 lira yazıda bedava
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

Eşofmanlar 190 lira arkadaşlar. Ama şöyle de bir durum var Trabzon'da Tsclup'lar da da eşofman takımı yok. (en azından 5,6 gün önceye kadar yoktu)
                    Biz arkadaşla almıştık Meydan'daki TS Club'tan...
                    1 ay oldu olmadı...
                    Kalmamış olabilir belki...
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 ay oldu olmadı...
                      Fatih hangi takimi aldin Nike olanindan mi fotoraf paylsa bilirmisin ?
                      / Rize Ardesenli

Yorum

1 ay oldu olmadı...
                        Kalmamış demek istedim demek diyemedim en son takımı ben aldım zaten

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih hangi takimi aldin Nike olanindan mi fotoraf paylsa bilirmisin ?
                          Ben de doğru anlatamadım (:
                          Arkadaş aldı... Lacivert olanından. Eğer almayı düşünüyorsan sakın merak etme. Takımların hepsi şahane. 190 lira düşünmeden verilir yani (:

İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalmamış demek istedim demek diyemedim en son takımı ben aldım zaten
                          Doğrudur.
                          Hayırlı olsun (:
                          Hamiş

Yorum

• arkadaşlar şampiyonlar ligi logolarını ne kadara yapıştıracaz

Yorum

Ben de doğru anlatamadım (:
                              Arkadaş aldı... Lacivert olanından. Eğer almayı düşünüyorsan sakın merak etme. Takımların hepsi şahane. 190 lira düşünmeden verilir yani (:

Doğrudur.
                              Hayırlı olsun (:
                              Fatih fiyata bakmiorum Armaya bakiyorum cuvalda olsa yeterki arma olsun ben izindeyken sordumda gelmemisti dediler bide bi sorum var mac günleri oyuncularimizin Pololarar geldi mi Nike olanindan ?
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• Hentbol takımımızın forması:

7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X