Ben de mavisini aldım. Polyester sevmiyorsanız almazsınız ama polyester kumaşla bir sıkıntınız yoksa muhteşem bir tişört diyebilirim. Kalıp vs 10 numara olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
O zorunluluk forma arkası düz olacak şekilde değil, numaranın yazılacağı yer 35 x 50 cm tek renk olma zorunluluğu diye biliyorum. İnsanların da kolayına geliyor tabi.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma arkasının düz olma zorunluğu yalan çıktı, geçişli formada arkanın düz olması hiç hoş görünmüyor.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşa formaları reklamsız satılıyor
hem de adidas!
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Nike mağazalarında bu forma arka çubukları kesilmemiş şekilde satıyor .İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöyle Konclarimiz kac senedir yapmadi Nike ama gsye 2.sene yapildi

Bizim formalarımız da aynı şekilde satılamaz mı ? Benim formamdaki numarayı da hakem görecek değil ya ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
Kırmızılı da bişiyler olsa belki, baya kötü bi formaİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserispor'un muhteşem Adidas forması..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum