İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
- Bizim malzemeri tasarlayan , çizen arkadaş ne yiyor ne içiyor çok merak ediyorum !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Victory formanin S bedeninden söyledim bir tane, ama Trabzon'daki TS Club'larin hicbirinde kalmamis.
Ilginctir hemen hemen her sene ayni sey oluyor.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim takımlar 4-5 tane forma seçiyor, bence abartılı oluyor. Sadece ligde oynayan takımın 3 tane forması idealdir. Avrupa kupalarına katılıyorsa 4.'de olabilir anlarım da 5 tane olunca çok abartı geliyor bana.
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVictory formanin S bedeninden söyledim bir tane, ama Trabzon'daki TS Club'larin hicbirinde kalmamis.
Ilginctir hemen hemen her sene ayni sey oluyor.
1 ay dır bayrak alıyım derim şu en büyüğünden,resmi var kendisi yok,
2 sefer aradım,1 haftaya kadar eklenecek denir hala eklenecek,
ürün yok bari resmini kaldırın dedim,dalga geçer gibi iş yapıyorsunuz dedim,
dedim amma bari işe yarasa,
insan bırak istediği ürünü alamamayı takımının para kazanamamasına da üzülüyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca tribünler lisanslı ürünlerle dolu. En çok lisanslı forma satışı yaptığımız firma Nike!Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum