Supehisizki bu gozlerin gordugu en guzel formalar bu senekiler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz daha almadınızmı..
bugun beyaz formamda geliyor...( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferleri görmeden paçayı sıvamıyoruz.Bordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma güzel gözüküyor. Beyaz şort&beyaz konç ile kesinlikle denenmesi gerekir. Fontu begenmedim ama
Arkadaki bordo kısım garip duruyor birazTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şortlar beyaz olsaydı nasıl olurdu..Çok iyi
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bugün bir arkadaşım almış formayı yıldızın küçük olmasından şikayet etti.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk gün heyecanla tepki gösterenler formaları futbolcuların üzerinde görünce sevmeye başladı. Yakından görünce daha çok seveceksiniz inanın.
Kötü bir konu mankeniyim kabul.
Formalarımızın kumaş kaliteleri çok güzel, armalar istediğimiz gibi nakış. Formaların kesimleri rahat L beden giyen biri kilosuna dikkat ediyorsa M beden forma yı da rahatlıkla giyebilir.
Tavsiyem ekran görüntülerine bakmayın, takımın üstündeki görüntülere bakın ve gidip formaları üzerinizde deneyin.En son a f s tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 17:12.
Yorum
-
-
-
Ligin en güzel formaları yine biz de. Lig başlayınca bunu daha net göreceksiniz.
Yorum
-
Parçalıyı sevmeye başladım...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum