Arsenal'in bir modeli var zaten, o da ingiliz tasarimi, kollar beyaz gövde kırmızı. Bu İngiltere'de ki her takımda mevcuttur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Devlerin tercihi Nike…
Takımımızın forma sponsoru Nike Bordo-Mavili ekibimiz gibi dünyanın devlerini de giydiriyor.
Milli takımımızın dışında bir çok büyük kulübe sponsor olan Nike Fransa ve Brezilya için de özel kreasyonlarını hazırladı.
Dünyaca ünlü firma Fransız Futbol Federasyonu’yla ortaklığını duyururken Fransız oyuncular Abou Diaby, Alou Diarra, Florent Malouda, Yann M'Villa, Fransız Teknik Direktör Laurent Blanc ve Nike, Inc. Başkanı ve CEO’su Mark Parker eşliğinde yeni takım formalarının tanıtımını gerçekleştirdi.
Formalar, performansı maksimum düzeye çıkarmak ve çevre üzerindeki etkiyi de minimum düzeye indirgemek üzere tasarlandı.
Nike ayrıca sahada sergiledikleri sanatsal performansla tanınan Brezilya Milli Takımı için yepyeni bir forma hazırladı.
Her iki ülkenin milli forması da takımımızın kullandığı Dri-FIT teknolojisiyle desteklendi. Söz konusu teknolojiyle terin uzaklaştırılması, vücudun kuru ve rahat tutulması, bu yolla yüksek performans ve düşük çevresel etki sağlaması hedefleniyor.
Diğer Fotoğraflar
.
Yorum
-
İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim yazdıklarımı gözünle tekrar oku tamammı? formaların kulübün bu şekilde istediğini biliyoruz tabi.benim sorduğum neden böyle istemesi. bi faydasımı var bi amaç içinmi formalar armasız geliyor benim sorduğum bu. hem sanane benim yorumumdan zorlamı beğendireceksin bana nike ı ? sen bak dalgana sen seviyosun diye ben sana niye seviyorsun diye soruyormuyum...?
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence senin de yazılanları dikkatle okuman lazım, yukarda cevap verdiğin yazıda renkdaşımız neden yönetim formaları bu şekilde istediğini sorguluyor.Şunu anlayın artık belli ki Nike bize özellikle ilk yılımızda hiçbir şey yapmadı.Katalogda yeralan formaları gönderdiler, geri sizin işiniz dediler herhalde.İlk seneki formalarımızın hepsi katalogdandı.
İlk senemizin devre arasında çubuklu çubuklu forma diye kıvranırken karşımıza parçalı formayı çıkardılar.Bu forma o zaman Nike'ın kataloğunda yoktu, daha sonra bizim yüzümüzden midir nedir o formayı da kataloğa aldılar.
Ve ikinci senemizin başında bize özel olan tek şey, Kocaelispor ve Eskişehirspor'un ikinci ligdeyken giydikleri çubuklu formanın bordo mavi olarak bize sunulmasıydı.O dönemki bir başka fiyasko ise hepinizin bildiği üzere parçalı ve beyaz formaları iki sene üst üste giymemiz oldu.Bana göre tam bir fiyaskodur bu, size göre olmayabilir.
Gelelim üçüncü senemize katalogda renk olarak yer almayan iki tane forma yapıldı, gri ve çubuklu forma ama model olarak kataloğun içinde yer alıyordu o formalar.Diğer formalar ise malumunuz yine katalog formaları.
Benim anlayamadığım nokta şu gerçekten bizim yönetim mi diretiyor aman sakın ha reklam falan yapıştırmayın diye, yoksa Nike ben bunu yapamama kardeşim mi diyor, bilen birisi varsa çıksın da söylesin.
Nike ile olan ilk iki senemiz tam bir fiyaskoydu kabul edelim, ilk senelerdri falan deyip geçiştirdik, bu sene eskiye göre daha imanlıydılar.(gri ve çubuklu formanın sezon başı çıkışı).Aslında gri formayı da bir buçuk yıldan fazla gündemde tutttular, yani adamlar o formayı yapmak için tam bir buçuk yıl çalıştılar.
Önümüzdeki sene benim kıyaslayacağım tek şey Galatasaray'ın formaları olacak, Ali Fuat abi güzel haberler verdi, umarım güzel şeyler olur.
Bir de artık şu arma ve reklam saçmalığını bir kenara bıraksın yönetim, formalar tamamen hazır bir şekilde ulaşsın elimize.
Hani diyoruz ya gs fb adidasdan kurtulsak diye can atıyorlar diye acaba onlarda maç esnasında yerinden kopan logoları olsa 2-3 yıkamada kaybolan logoları olsa ne derlerdi?
Koyu yazılı cümlede o kişiye ait. Sen bu cümleden ne anlıyorsun bana anlatabilir misin.. Seyrantepe stadı açılışında servetin formasında gs amblemi varmıydı. Yada benim yolda yürürken gördüğüm armasız gs forması ile dolaşanlar ne oluyor. Şunu anlayalım iki kulüpte armalarını başka firmalara uygulatıyor ve istedikleri verimi alamıyorlar bu bir gerçek ama sen bunu kalkıp nike e mal edip adidası översen bu yanlış.. Ali Fuat abinin dediği gibi kulüp ne istemişse onu göndermişler burda nike kızıp Eskişehirspor formasını bize verdiler demeninde pek manası yok.. Kulüp bu sene özel tasarım istemiş nikede olumlu cevap verip özel tasarım ve sadece bize özgü formalara yapacaklarmış. Herşey arz talep meselesi.. Umarım anlatabilmişimdir..
Yorum
-
Aslan'dan 8 milyon Euro'luk anlaşma
Galatasaray futbol açısından kötü günler geçiriyor, ancak saha dışında çok önemli işler yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, dünyanın en önemli spor firmalarından Nike'la imzaladığı anlaşmadan yılda 8 milyon Euro kazanacak.
Taraftarından yöneticisine tüm camianın, futbolda alınan başarısız sonuçlardan dolayı mutsuz olduğu Galatasaray’da, saha dışında yapılan olumlu icraatlar yüzleri güldürüyor. Son olarak, uzun yıllar süren stat tartışmalarına da nokta koyan ve Avrupa’nın en iyi statlarından birisi olarak gösterilen Türk Telekom Arena’ya taşınan Cim Bom, bu tesisle yıllık gelirlerini artırma adına büyük bir iş başarmış oldu. Ancak Aslan bununla da yetinmedi. 2005 yılından beri Sarı-Kırmızılılar’ın forma sponsorluğunu yapan Adidas’la sözleşmesini fesheden Cim Bom, dünyaca ünlü bir başka dev firma Nike ile anlaştı. Alman Adidas’tan, Amerikalı Nike’a geçen Galatasaray’ın bu markayla 5+5 yıllık kontrat yapacağı öğrenildi. Gelecek sezondan itibaren geçerli olacak anlaşma, maddi olarak kulübe büyük katkı sağlayacak. Sızan haberlere göre, Adidas’tan yıllık 6 milyon Euro alınıyordu. Nike ile bu rakam
8 milyona çıkacak.
7 milyon Dolar tazminat
Son yıllarda ardı ardına başarısız sonuçlar alınmasına rağmen, Galatasaray’ın halen Avrupa’nın en önemli takımlarından birisi olduğunu düşünen Nike, Cim Bom’la sözleşme imzalamak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Sözleşmenin feshi için gereken tam 7 milyon Dolar’lık tazminatı bir çırpıda ödeyen Amerikan devi, milyonlarca taraftarı olan Aslan’ı anlaşmalı olduğu kulüpler arasına katarak, rakipleri karşısında önemli bir zafer daha kazanmayı ne kadar istediğini ispatlamış oldu.
Nike’ın da hedefi büyük!
İngiltere’den Arsenal ve Manchester United, İspanya’dan Barcelona, İtalya’dan İnter ve Juventus gibi büyük kulüplerin forma sponsoru olan Nike gerçek bir dünya devi. Brezilya ve Portekiz Milli Takımları’nın da uzun süredir sponsoru olan Nike, geçtiğimiz günlerde Fransa ile anlaşarak Adidas’a önemli bir darbe vurmuştu. Şimdi de Galatasaray’ı Adidas’tan koparan Nike’ın gelecek sezona çok sıkı hazırlandığı belirtiliyor. Forma dizaynlarına şimdiden başlandığı kaydedilirken, seneye yaklaşık 500 bin Galatasaray forması satılması amaçlandığı ifade ediliyor.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani diyoruz ya gs fb adidasdan kurtulsak diye can atıyorlar diye acaba onlarda maç esnasında yerinden kopan logoları olsa 2-3 yıkamada kaybolan logoları olsa ne derlerdi? Bu cümle sana ait sanki arma konusunda suçlu nike gibi konuşuyorsun. Adidası övüyorsun da seyrantepe stadı açıldığı zaman Servetin arması nerdeydi bana söyler misin. Gs taraftarı adidastan çokmu memnun sanıyordun eğer öyle düşünüyorsan git taraftarlar forumlarına bi bak..!! Ayrıca nereye bakıp bakmıycağımı sana soracak değilim...
o koyu olarak belirttiğin yazının yanlışlığı varmı doğrmu yanlışmı sen onu söyle ilk önce. ben bu konuda zaten belirttim nike'ın suçu kadar yönetiminde var diye. sana göre nike sütten çıkmış ak kaşık olabilir ama bana göre değil.
konuları başka yere çekiyorsun. fark ettiysen sadece servetin düştü arması başka verebiliceğin örnek varmı? gs taraftarı demişsin. bende hiç görmedim arması düşen gs taraftar forması... liverpool maçında bizim kaç tane armamız uçtu? yönetiminde suçu var yok değil ama nike'da bi o kadar suçludur bu kadar basit...
hangi taraftar çamaşır makinasına atmaktan korkuyor formasını bizden başka varmı örneğin? 2 sezon aynı formalarını giymelerinide Nike'a yönetim sölemiştir değilmi?
madem çok biliyorsun bu işleri gerçekten bizim yönetim mi istemiyor reklam,arma falan yapıştırmayın diye, yoksa Nike böylemi yolluyor al kardeşim benden bu kadar gibisinden? neden yönetim tam teşekküllü istemiyor formayı anlat bilelim?
bak tekrar soruyorum iyi düşün... gs taraftarı bizi yerimizde olsaydı bu saydığım şeyler başlarına gelseydi ne olurdu sence?
gs forumlarını incelemişsin ama bazı ayrıntıları kaçırmışsın. adamlar diyor ki Trabzona Eskişehire yaptıkları gibi forma yapıcaklarsa bize hiç gelmesinler diyenlerde çoğunlukta...En son TuAF2007 tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 15:31.181' PARS Squadron
Yorum
-
Spartak Moskova
dikişli arma
küçük ama güzel detaylar
kesimler mükemmel kumaş kalitesi A kalite...ayrıca özel şort ve konçlar...
seneye inşallah bizim formalarımızda bu şekilde olur...çok bişey istemiyoruz biraz özen ve alaka olsun yeter...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Favorim olan çubuklu forma PSV Eindhoven forması
konçlara kadar özel yapılmış bir forma...gögüs reklamının şekline göre çubuklar düzenlenmiş tamamiyle özel yapılıp kuluübe verilmiş...
bu resimleri daha önce Ali Fuat abi ve başka arkadaşlar paylaşmıştır büyük ihtimalle bende paylaşıp nike ın aslında ne kadar kaliteli ve mükemmel formalar yaptığını hatırlatmak istedim...başka bir sponsora geçilip bir 3-4 sene daha beklemek istemiyorum kendi adıma...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi site durup dururken neden böyle bir açıklama yaptı anlayamadım.
Seni tenzih ederim Murat, ama bizim taraftarımızın bir kısmını memnun etmek hakikaten zor.En son a f s tarafından düzenlendi; 25.02.2011, 15:50.
Yorum
-
İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadidası öven bir açıklamammı oldu benim?
o koyu olarak belirttiğin yazının yanlışlığı varmı doğrmu yanlışmı sen onu söyle ilk önce. ben bu konuda zaten belirttim nike'ın suçu kadar yönetiminde var diye. sana göre nike sütten çıkmış ak kaşık olabilir ama bana göre değil.
konuları başka yere çekiyorsun. fark ettiysen sadece servetin düştü arması başka verebiliceğin örnek varmı? gs taraftarı demişsin. bende hiç görmedim arması düşen gs taraftar forması... liverpool maçında bizim kaç tane armamız uçtu? yönetiminde suçu var yok değil ama nike'da bi o kadar suçludur bu kadar basit...
hangi taraftar çamaşır makinasına atmaktan korkuyor formasını bizden başka varmı örneğin? 2 sezon aynı formalarını giymelerinide Nike'a yönetim sölemiştir değilmi?
madem çok biliyorsun bu işleri gerçekten bizim yönetim mi istemiyor reklam,arma falan yapıştırmayın diye, yoksa Nike böylemi yolluyor al kardeşim benden bu kadar gibisinden? neden yönetim tam teşekküllü istemiyor formayı anlat bilelim?
bak tekrar soruyorum iyi düşün... gs taraftarı bizi yerimizde olsaydı bu saydığım şeyler başlarına gelseydi ne olurdu sence?
gs forumlarını incelemişsin ama bazı ayrıntıları kaçırmışsın. adamlar diyor ki Trabzona Eskişehire yaptıkları gibi forma yapıcaklarsa bize hiç gelmesinler diyenlerde çoğunlukta...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum