Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu tarz bir kupa tshirt olsa ne iyi olurdu.
    Sade ve çok şık.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• - Bizim malzemeri tasarlayan , çizen arkadaş ne yiyor ne içiyor çok merak ediyorum !
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Victory formanin S bedeninden söyledim bir tane, ama Trabzon'daki TS Club'larin hicbirinde kalmamis.

Ilginctir hemen hemen her sene ayni sey oluyor.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• arkadaşlar ; bu günü ulusal yas ilan etmeyi talep ediyorum ;

başlığımız yetim kaldı

=)

nike böyle t-shirt yapsa nasıl olur !! =)
          En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 09.09.2011, 22:16.
          pele good , maradona better , george best

Yorum

• Türk bayrağını takmadığımız sürece forma almayı düşünmüyorum hadi bayrağı şike olaylarından dolayı vermediler en azindan ŞL olmadan parayı çöpe atmam.

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Makukula'nın üstündeki formanın rengi ne öyle dağ gibi adamı bitirmiş resmen Bizim takımlar 4-5 tane forma seçiyor, bence abartılı oluyor. Sadece ligde oynayan takımın 3 tane forması idealdir. Avrupa kupalarına katılıyorsa 4.'de olabilir anlarım da 5 tane olunca çok abartı geliyor bana.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Victory formanin S bedeninden söyledim bir tane, ama Trabzon'daki TS Club'larin hicbirinde kalmamis.

Ilginctir hemen hemen her sene ayni sey oluyor.
                Gerçekten çok ayıp ediyorlar,
                1 ay dır bayrak alıyım derim şu en büyüğünden,resmi var kendisi yok,
                2 sefer aradım,1 haftaya kadar eklenecek denir hala eklenecek,
                ürün yok bari resmini kaldırın dedim,dalga geçer gibi iş yapıyorsunuz dedim,
                dedim amma bari işe yarasa,
                insan bırak istediği ürünü alamamayı takımının para kazanamamasına da üzülüyor.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Nike Football / Türkiye
                  Hedef; Sezona iyi bir başlangıç. Prova bitti, sahne senin! Kazan, liderliğe oyna!

Yorum

• Şu Barça formalarından istiyorum işte. Çok mu şey istiyorum anlamadım ki
                    Més Que Un Club

Yorum

• 7

Yorum

• Hani bu futbolcu isimleri tekrar üst tarafa alınacaktı ?

Ayrıca tribünler lisanslı ürünlerle dolu. En çok lisanslı forma satışı yaptığımız firma Nike!

Yorum

• formalar çok güzel duruyor
                          Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• şl logolu formalar çıkınca almak şart, aynı formadan iki tane olacak elimizde ama sırf o logo için değecek.

ayrıca bu sezon samsunspor'un formaları hoşuma gitti, anlaştıkları markayı da ilk kez duydum, italyanmış.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Ts cluplardaki formalarda kollardaki damgalardan var mı?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrıca tribünler lisanslı ürünlerle dolu. En çok lisanslı forma satışı yaptığımız firma Nike!
                                Bence markadan kaynaklı değil de daha çok taraftarın bilinçlenmeye başlaması diyelim
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X