Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakaları dışında formalar güzel.

Yorum

• Beyaz forma reklam panosu gibi olmuş.bide bu AVEA yazısı normalinden büyük gibi duruyor.acaba biraz daha küçültülemezmi.
      En son The Legend tarafından düzenlendi; 11.08.2006, 21:48.
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

• yakalarıda kötü üzerindeki puma amblemide..bu kadar reklam yapılmaz çok abartmışlar neredeyse her yere puma işareti koyacaklar....

Yorum

• Benim takımım Bursaspor'un giydiği formayı giyemezzzzzzzzzz...

TS Clup'a devam...

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]141[/ATTACH] [ATTACH]142[/ATTACH] [ATTACH]143[/ATTACH]

Beyaz forma reklam panosu gibi olmuş.bide bu AVEA yazısı normalinden büyük gibi duruyor.acaba biraz daha küçültülemezmi.

Bu formaları çeken arkadaş ALLAH aşkına bu nasıl bir anlayış getir yeni formaları koy masaya , arkasına da bi korton koy al sana yeni formalar bu nasıl bir pazarlama anlayışı ya sen koskoca TRABZONSPOR klübüsün resmi sitene koydugun resimlere biraz özen göstermezmi insan formaların arkasında ve altındaki karton değilmi yoksa ben mi yanlış gördüm , Velhasıl puma yine yapacagını yaptı

BU YÖNETİM BENİ HERŞEYDEN SOĞUTTUUUUUUUUUU !!!!

En kısa zamanda gitmeleri ümidiyle
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Ya bizde kappa varken maraşlı(gsli) arkadaşın biri çok güzel die bizim formalardan almıştı sonra arkadaşta TS sevgisi oluşmaya başladı bu işler formadan başlar ama bu formalarla zorr...

Yorum

• Şu resmi benmi yanlış görüyorum yoksa o formaların arkasında ve altında olan karton parçasımı ? Bunun izahatını yapacak bi arkadaş varsa nolur yardım etsin bana

Ya ALLAH aşkıan sen koca Trabzonspor klübüsün ya resmi sitene koydugun sözde yeni sezon formalarını böylemi satmaya çalışıyosun , böylemi pazarlayacaksın bir masa 2 karton parçası ve işte yeni sezon formalarımız ...

Belki küçük bi ayrıntı ama çok kanıma dokundu ,

Böyle yönetime , böyle yöneticiliğe söyliyecek söz bulamıyorum artık ne hale düşürdünüz koca Trabzonsporu'u yazıklar olsun

Yorum

• O resmi çeken zatı muhterem acaba fotoğraf çekmeyi nerde ögrenmiş.Yada ögrenmişmi? Herşeyin bir adabı bir usulü vardır kardeşim.Hiç mi utanmadı...
                  Ne günlere kaldık ya Rabbi!!! İki karton bir masa üstünde tüm heybeti ile forma.Hadi prof. degilsin işi bilmiyorsun yaw kardeşim sende hiçmi trabzonspor sevgisi saygısı yok.
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• Allahım sen bize sabırlar ihsan eyle , bu sene çok ihtiyacımızı olacak sabıra

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya bizde kappa varken maraşlı(gsli) arkadaşın biri çok güzel die bizim formalardan almıştı sonra arkadaşta TS sevgisi oluşmaya başladı bu işler formadan başlar ama bu formalarla zorr...
                      Benim de tanıdığım çok fazla arkadaşım var. Trabzonsporla da alakaları yok.

KAPPA çok iyiydi. Okuduğum kadarıyla Denizlispor anlaşmış.

Hayırlı olsun onlar için. Yıllarca satamadıkları kadar formayı bu sene satarlar.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Çubuklu Formalar Gelecek

Çubuklu forma mutlaka olacaktır. Yok yere heyecan yapmaya gerek yok! Şükür sezon bitmeden formaların bir kısmını gördük. Ve bordo formalar Almanyadaki gibi janjanlı değil. Kumaş kalitesini de elimize alıp dokunmadan karar vermek zor.

Pumanın orijinal sitesinde italya formalarının gözümüze güzel görünmesinin nedeni profesyonel çekim. Karton kutu üstünde fotoğraf çeken kadar böylesine büyük bir markanın buna hazırlık yapmaması da Pumayı suçlu kılıyor bence. Sanki pumanın cebine para girmeyecekmiş gibi. Puma da kabahatli bu süreçke en baştan sona kadar.

Bence asıl kızgınlığımız yönetimin bir dünya markası olan pumayı bile taraftarına profesyonelce sunamayıp, forma işini ellerine yüzlerine bulaştırmaları ve bu konuda taraftara ne bir açıkla ne de bir tarih vermemeleri. ( Kısaca takmamaları )

Ve bunca taraftar heyecanla ürün almayı beklerken ortada hiçbirşeyin olmaması. O kadar kızmışız ki taşbaşı işi TS Clup ürünlerini bile arar olmuşuz.

Sonuçta forma kalitesi ve modeli en güzel yine Kappaydı.

Yönetime tepkimizi ve isteklerimizi demokratik şekilde duyurmazsak ( ben bu konularda defalarca faks ve mail yolladım ) bu adamlar bu zihniyetle devam eder biz de kendi kendimize kızar çubuklu formaları görünce sakinleşiriz.

Gelecek sene için şimdiden Kappa ile anlaşılsın ve modeller konusunda resmi sitede anket yapılsın hep beraber seçelim modelleri.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma fiyatlarıda belli oldu. 49 lira 50 kuruş
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• beyaz formayı aldım kumaşın kalitesi gerçekten mükemmel. Arkadaşlar şunu sölemek istiyorum; Puma nın bu seneki bütün dizaynları aynı yani italya milli takımından tutun Cameroon a kadar bütün puma formaları aynı stilde. Yazı karakterlerine kadar. Bu kadar ağır eleştirilere gerek yok bence Sizde bi TS Club mağazasını ziyaret edip formaların kalitesini bi görün derim.
                            TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• Helal

İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]147[/ATTACH]

beyaz formayı aldım kumaşın kalitesi gerçekten mükemmel. Arkadaşlar şunu sölemek istiyorum; Puma nın bu seneki bütün dizaynları aynı yani italya milli takımından tutun Cameroon a kadar bütün puma formaları aynı stilde. Yazı karakterlerine kadar. Bu kadar ağır eleştirilere gerek yok bence Sizde bi TS Club mağazasını ziyaret edip formaların kalitesini bi görün derim.
                              Bu başlıkta gördüğüm en akıllı yorumlardan biri. Görmeden bilmeden yorum yapıyoruz. Çubukluları da heyecanla bekliyoruz.

Yakışmış
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]147[/ATTACH]

beyaz formayı aldım kumaşın kalitesi gerçekten mükemmel. Arkadaşlar şunu sölemek istiyorum; Puma nın bu seneki bütün dizaynları aynı yani italya milli takımından tutun Cameroon a kadar bütün puma formaları aynı stilde. Yazı karakterlerine kadar. Bu kadar ağır eleştirilere gerek yok bence Sizde bi TS Club mağazasını ziyaret edip formaların kalitesini bi görün derim.
                                Akşam PUMA mağazasına gideceğim bakmak için.

Yakadan haber ver kardeşim sen.

Yakaları nasıl? Bizim futbolcular mı kasten o hale getirmiş yoksa.

Bence de göründüğü kadarıyla sana yakışmış kardeş. Hayırlı olsun.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X