Bence de 10 formalık malzeme yollamaları komedi cidden. Cevahirdeki Ts Club en fazla iş yapan mağaza pek hazırlıklı değillerdi anlaşılan, İstanbuldaki taraftarların geneli ordan alışveriş yapıyor.. Yazılan isimler orjinal karakterde olması iyi olmuş geçen seneki formlarda sadece numara öyleydi isimler ya turuncu ya mavi yazılıyordu, kötüydü. Çubuklu formaları merak ediyorum inşallah bunlar gibi güzel olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
k@ndemir
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formaları, bugün Cevahir'de canlı canlı görmek nasip oldu.Formaları görür görmez iki hususu sorguluyosunuz;
*Neden formalara üç tane puma amblemi basılmış?(Hemde birbirine çok yakın mesafede) tabiri caizse mayın tarlası misali olmuş,
*Yakaları bu şekilde yapabilmek için puma firması ürün tasarımcısına acaba ne kadar maaş ödüyor?
Bunları kendinize sorarken ne mi yapıyorsunuz?; ''Aman kardeşim ne edeyim başka forma alacak halimiz yok, madem bu var bunu alacağız'' deyip, renk zevkinize göre bir formayı alıyorsunuz.
Bu arada isteyenlerin formasına 10 YTL karşılığı isim ve numara (İsim 5 YTL, Numara 5 YTL) da yazılıyor.Yazılmış bir kaç forma gördüm, gerçekten çok şık olmuş.Bordo renkte yazdırmak isteyenler için bu renkten malzeme kalmamış, hafta içi ellerinde olacakmış, bordo renk kalmadığı için formamı ancak hafta içi almış olacağım.Koskoca TS Clup'a sadece 10 formalık yazı malzemesi yollamışlar, hey Allah'ım yaa
Beyaz ve Mavi formalara ilgi yüksekmiş, çubuklu da çıkacakmış bir ara...
Yorum
-
ts_fan
İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzondaki ts club ta 15 ytl
Yorum
-
O işte bir yanlışlık var. Online satış sitemizde bile 10 ytl olarak gözüküyor. Sorgulamanızda fayda var diye düşünüyorum.
Formaları gören arkadaşlar; birde şu bordo formalar o muşamba gibi olandan mı yoksa farklı mı?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
k@ndemir
İlk olarak tamug yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleARMADA PUMA'ya gittim. Formanın henüz gelmediğini söylediler.
20 gün sonra gelecekmiş.
Gelip soranın çok olduğunu ama yapabilecekleri birşey olmadığını söyledi.
Ankara da satışa sunulan biryer bilen varsa yazarsa sevinirim.
Yorum
-
Bordo Mavi
Paflarda kullanılan mavi forma bordo şort çok şık olmuş. A takım da böyle giymeli arada, bordo-mavi yani.
Vestel Manisa'nın adidas forması ne kadar kötüydü öyle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum