Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaa nedense herkesin yaptığı tasarımlar pumanınkinden daha güzel oluyor o zaman sorun puma da bence .

# the legend

güzel çalışma olmuş eline sağlık.

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu forma muhtesem olmu gordugum en gusel formalardan eger bu forma uretılırse bı cok ınsanın ustunde gorcegmden emınım

Yorum

Mükemmel bir sey.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Arkadaşlar pumayı genelde kötülemiş herkes ama geçen yıllardaki formalarımız daha kötüydü ..

Ayrıca biraz bilgili olan birisi şuanda Pumanın spor malzeme üretiminde dünya lideri oldugunu bilir adidas ve nike önüne gelene sponsor olur ama puma olmaz..

Birazcık yaptıgı modeller kötü ama oda inşallah düzelicek..

Yorum

en güzeli bu bence

Yorum

neyi güzel be bunun

Yorum

bu on numara olmus ama

Yorum

• Yahu Dort Gozle bekliyorum bu formalari!!! Bu Temmuz Cikiyor... adam bana dediki! hatta ben sahsen sasirdim bunu bana diyince!!...

bana dediki...

Yeni Dizaynlar hos galiba...

Yorum

• sen ne heyecanlı adamsın ya

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen ne heyecanlı adamsın ya
                      Alper'cim... Onumuzdeki hafta Obituary gurubu geliyor... bunun yani sira birde Formalar geliyooor! Iste bu kadar heyecanliyim Hoho!

Yorum

• bir rezillik daha.yeni sezon hazırlık kampına yeni ürün gönddermeyen puma normal puma t shirt leri kamp malzemesi olarak göndermiş

hay ben böyle yönetime diyecek laf bulamıyorum.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bir rezillik daha.yeni sezon hazırlık kampına yeni ürün gönddermeyen puma normal puma t shirt leri kamp malzemesi olarak göndermiş

bunlar pek abartılacak olaylar değil ama yönetimde çok suç var bu kadar serbest bırakılmaması lazım bu sponsorlar..yok işi çığrından çıkartıyolar..
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bir rezillik daha.yeni sezon hazırlık kampına yeni ürün gönddermeyen puma normal puma t shirt leri kamp malzemesi olarak göndermiş

geçen yaz da bunlardan kullanmıştık . puma da değişiklik yok gibi yine aynı haltları yemezler umarım .

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslarim...

Yeni Formalar Temmuz'da Cikiyor!!!

TS Club'la gorustum ve bana kesin olarak Temmuz'da cikacak dediler!...

gecen senede banada temmuz demislerdi birkac hafta gec gelmisti ..
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• neyise olabilir arkadaslar... Temmuz'da Yeni Formalar Trabzon'da!!!

Bekliyoruz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X