puma anlasmasi 150.000 usd+ satilan ürün basina %10 komisyon olarak gerçeklesmistir..hayirli olsun..baskan danismanlarinin eline saglik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
http://www.pumafootball.com/pindex.jsp
buradan pumanin ürettigi tüm malzemelere ulasmak mümküm... ama daha bizim adimiz yok sayfada...
Yorum
-
arkadaslar herkes puma olsun nike olsun yok bilmemne lotto diyor.ben kappasiparisi verdim bedenilarge olsun dedim elkadar birsey geldi licra hikaye kumastan çalmislar herkeste futbolcu fizigimi var sonra geri gönderdim xlarge olsun diye oda olmadi arkadasima hediye ettim fakat ts club xlarge bile genis geldi large giyiyorum çok memnunum zaten 1 yil giyiyoruz ömürlük degil kulüb menfaitine uygun olani seçsin zaten bizi utandirmazlar yeterki biz onlari utandirmayalim açilan ts club kapandi ankarada atakuledeki .Benim demem o ki marka önemli degil feybenin fenerrumlari para basiyor markasini bilen varmi
ben nike karsiyim çok pahali forma yapiyor fiyatlari el yakiyor ben herkesin alabilecegi birsey olsun ve kesinlikle korsani olmasin isterim korsanin önüne geçmek için ucuz yapacaksinki millet gidip çoluguna çocuguna korsan almasin.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
birinci si kendinizi fenerlileerle bir tutmayin fenerin hangi magazasi para basiyo,istanbuldaki insanlrin ve ozellikle kadikoy civari maddi acidan rahat insanlar maclaria dikkat edersen formalar kaskollar vs vs.
bizim taraftarimiz cogu maddi yonden pek rahat olduklari soylenemez buna ragmen sen adama git 60 a forma 20 milmem de al dersen veya beklersen daha cok beklersin. cunku bzilari icin 60 milyon maasinin 5 biri.
nike pahali evet ama puma ucuzmu 80 lira italya formasi bence anlasma yapilirken bu maddiyatta goz onune alinmali anlasma ole yapilmali formalar belli bir fiyati asmamali. ya da ,bu uygulaniyo gerci ama taraftar formasi futbolcularinki gibi cok ta kaliteli olmasi gerekmez.mumkun oldugunca asagi cekilmeli.ve taraftar formasida iki kalitede olmaali ki korsani onle.10 milyona korsan forma var bunun onune gecmek zor onun icin kaliteyi ucuza yapmak lazim.
taraftara teridisari atan yok hava alldirmali gerekmez performansimizi etkilemez.isim önemi yaptigi isten elli olur.nike oluptakalitesiz forma yaptiktan sonra ne anlami var.
Yorum
-
Naim
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildipuma anlasmasi 150.000 usd+ satilan ürün basina %10 komisyon olarak gerçeklesmistir..hayirli olsun..baskan danismanlarinin eline saglik
tabi senin bilgi daha sahihdir bu durumda formalardan bir tane alip %10 luk bedelin yerine daha farkli TSC ürünlerine yönelirim bende
Yorum
-
Naim
1.derece Puma Türkiye Sportif ÜRünler Sorumlusu ile yaptigim görüsmeden aldigim notlar:
1) anlasmanin Geç yapilmasi nediyle Zamanimiz kisitli bu nedenle Formalari takima teslim etmeden ve piyasaya sürmeden önce bir anket veya bir lansmanda bulunamiyoruz bu sene (Önümüzde ki sene Bizimle görüserek yeni sezonlarda isteklerimizide göz önünde bulunarak üretimde bulacaklarini söylediler)
2)forma biçimleri olarak Kalin Çubuklu formalar birincil olarak üretilecek
3 ve ya 4 farkli çesitte forma üretilecek Kalin Çubuklular son yillarda üretilenlerden biraz daha farkli olacak çünki son iki yildir ayni formalar giyiliyor
3) Ürünler TS Club Mazalarinda ve Puma mazalarinda satilacak
Yurtdisi için TSC ile Görüsmelerimiz sürüyor yurtdisinda Almanyada özellikle Trabzonspor ürünlerini kendi mazalarimizda satmak istiyoruz
4) Trabzonsporla sadece forma üretim sponsorlugu kapsaminda anlasmadik Pumanin Türkiye lansmanida Trabzonspor olacaktir
Trabzonspora gerekli özen kesinlikle gösterilecek Çünki uluslar arasi katologlarimizda artik Trabzonsporda yer alacak
5) Forma kalitesi olarak italya , Çek ve isviçre gibi ülkelerin kullandigi kalitede formalar olacak (not:Afrika formalarini burada ayri tuttular onlar biraz farkli bir sebeple oyleydi diyerek geçildi)
6)Formalari Almanya kampinda futbolcular giyecekler fakat bu formalar geçiçi olacak asil formalar 20 temmuz dan önce tüm TS club lerde ve Puma mazalarinda satisa sürmüs olacagiz (Avrupadan Türkiyeye gelen Gurbetçilerede satis yapmayi planliyorlar [img]smileys/smiley2.gif[/img] tarih açisindan)
7)(puma ile alakali olarak çekincelerimizi dile getirdim renk ve tasarim karsilik olarakda ) Renkler klub tarafindan verilen renkler antreman formalarinin içinde ki Puma Maskotunun renkleri Mavilerimiz yanlardaki bordo çizgilerde Bordolarimiz kesinlikler klubun asli renkleri olarak klubun verdigi renk paletine göre yaptik Çubuklu istekleriniz Kesinlikle yerine getirilecek 3.renk olarakda beyaz forma yaptik önümüzdeki hafta klube gösterecegiz
20 temmuzda da piyasada
Aldigim bilgiler böyle umarim bilgilendirebilmisimdir [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Tahminim 1 adet Kalin Çubuklu 1 adet italyanin ayni formalari bir adette Beyaz bordo mavi çizgili
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi1.derece Puma Türkiye Sportif ÜRünler Sorumlusu ile yaptigim görüsmeden aldigim notlar:
3) Ürünler TS Club Mazalarinda ve Puma mazalarinda satilacak
Yurtdisi için TSC ile Görüsmelerimiz sürüyor yurtdisinda Almanyada özellikle Trabzonspor ürünlerini kendi mazalarimizda satmak istiyoruz
4) Trabzonsporla sadece forma üretim sponsorlugu kapsaminda anlasmadik Pumanin Türkiye lansmanida Trabzonspor olacaktir
Trabzonspora gerekli özen kesinlikle gösterilecek Çünki uluslar arasi katologlarimizda artik Trabzonsporda yer alacak
Artik Avrupadaki magazalarda satilacak bir TS formasi bizim taninirligimizi artiracak ve bubize gercekten cooook sey kazandiracak. (20 yil oncesinin Barcelona galibiyetine tutunmamiz gerekmeyecek)
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildipuma anlasmasi 150.000 usd+ satilan ürün basina %10 komisyon olarak gerçeklesmistir..hayirli olsun..baskan danismanlarinin eline saglik
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
2)forma biçimleri olarak Kalin Çubuklu formalar birincil olarak üretilecek
3 ve ya 4 farkli çesitte forma üretilecek Kalin Çubuklular son yillarda üretilenlerden biraz daha farkli olacak çünki son iki yildir ayni formalar giyiliyor
---------------------------
Yahu Barcelona senelerdir 'ayni' formayi giymiyor mu ? Klasik çubuklu formamiz hiç mi olmayacak bizim ? Her gelen firma çesit çesit forma tasarliyor. Afrika takimlarinin formalari gibi olmayacak deniliyor. Insallah dogrudur. Ne o öyle oyuncunun tüm vücudu ortada ?
+
Beyaz forma üretilecekmis. Hatirliyorum da daha önce Puma bizim takima beyaz forma tasarlamisti da Gökdeniz formanin içinde kayboluyordu. Gene çuval gibi formalar görmeyiz insallah...Edited by: thepatfhinder- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
goruyorum ki bu aciklamalara ragmen hala insanlarin icinde suphe var.demekki is yaparken dikkat etmek lzim puma guveni ole bir sars miski hala insan tedigin oluyo. neyse bakalim ne olacak.
formalara gelince afrikalilarin beyaziici acayip gosteriyo islak olmasina gerek yok ben elimi formanin icine soktum ten rengi belli oluyo.
italyanin v yakali formasi hic hos degil.zaten o kadar keskin v yakayi hic sevmem.az daha asagida olsa etilerdeki sarkicilarin giydigi seylere benzeyecek. yakalri insallah o sekil olmaz.
barcayi orenke veren arkaas onlarda cizgiisi var ama her sene o gizgilerle oynuyolar.bu seneki yeni formalarina 1990 dakilermis yani gecen senden farkli.
cubuklu forma guzel ama hersene de ayni tiple oynanmaz.mesela arkadasin ornegi 76/77 formasinda olabilir ilerde veya daha ince cizgili forma.
Yorum
-
az once eski formalara baktim siteden
hani nostalji olmasi ekiyi hatirlatmasi degisiklik olmasi icin ben ce 4.forma olarak onlarda cikarila bilir.
ozellikle taraftar icin degisiklik olmasi acisindan hersene 2-3 cesit yapilabilir.
bunlar nasil sizce bir kaci bakin bence duzenleme yapilarak tabii renkler de sabitlenerek cik guzel tasarimlar yapilabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum