İnanın formalar çok kaliteli italya milli takımı ve ghana milli takımı resmi forması ile yan yana koydum tıpa tıp kumaş kalitesi aynı dizaynda. Kimsenin kuşkusu olmasın gerçekten formalarımız güzel. yakalara gelince terden futbolcularda öle gözükmüş ense kısmı biraz açık ama abartıldığıa kadar değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 16:45.TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
-
Naim
İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanın formalar çok kaliteli italya milli takımı ve ghana milli takımı resmi forması ile yan yana koydum tıpa tıp kumaş kalitesi aynı dizaynda. Kimsenin kuşkusu olmasın gerçekten formalarımız güzel. yakalara gelince terden futbolcularda öle gözükmüş ense kısmı biraz açık ama abartıldığıa kadar değil
Yüce Trabzon webmasterları ve pazarlama bilmeyen tc club yönetcikleri
akıl edip arkadan forma nasıl görünüyor diye koymamışlar
En azından Bordomu mavi mi şeritler? onu cevaplarsan sevinirim
Yorum
-
İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]149[/ATTACH]
görüldüğü gibi mavi. Numara normalde bordo ancak ben mavi bastırdım bana öle daha çok hoş geldi istiyen istediği gibi bastırabilir.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak tamug yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam PUMA mağazasına gideceğim bakmak için.
Yakadan haber ver kardeşim sen.
Yakaları nasıl? Bizim futbolcular mı kasten o hale getirmiş yoksa.
Bence de göründüğü kadarıyla sana yakışmış kardeş. Hayırlı olsun.
Ama esas formalarda o rezalet yok.
Yorum
-
İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]150[/ATTACH]
[ATTACH]151[/ATTACH]
kendinlen baskılı kirli gri motifler var çok hoş. bu motifler hem bordo hemde mavi formada da varler..
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
ts_fan
Yeni formaları, bugün Cevahir'de canlı canlı görmek nasip oldu.Formaları görür görmez iki hususu sorguluyosunuz;
*Neden formalara üç tane puma amblemi basılmış?(Hemde birbirine çok yakın mesafede) tabiri caizse mayın tarlası misali olmuş,
*Yakaları bu şekilde yapabilmek için puma firması ürün tasarımcısına acaba ne kadar maaş ödüyor?
Bunları kendinize sorarken ne mi yapıyorsunuz?; ''Aman kardeşim ne edeyim başka forma alacak halimiz yok, madem bu var bunu alacağız'' deyip, renk zevkinize göre bir formayı alıyorsunuz.
Bu arada isteyenlerin formasına 10 YTL karşılığı isim ve numara (İsim 5 YTL, Numara 5 YTL) da yazılıyor.Yazılmış bir kaç forma gördüm, gerçekten çok şık olmuş.Bordo renkte yazdırmak isteyenler için bu renkten malzeme kalmamış, hafta içi ellerinde olacakmış, bordo renk kalmadığı için formamı ancak hafta içi almış olacağım.Koskoca TS Clup'a sadece 10 formalık yazı malzemesi yollamışlar, hey Allah'ım yaa
Beyaz ve Mavi formalara ilgi yüksekmiş, çubuklu da çıkacakmış bir ara...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum