Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bizim formalarımız herkesten güzel...
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bircok güzel forma gördük simdiye dek, ama böylesini???

Bana anımsattı biraz, gayet hoş olurmuş ve bizi fazlasıyla yansıtana bir forma olurmuş..

Marsilya her sezon Dünyanın en güzel formalarını giyiyor..

Yorum

• Ben anlamıyorum arkadaş, Fransızlar Marsilya'nın third formasını beğenmemiş hada komik görmüş dalga geçmişler, biz dandik bir formayı çok beğendik. Ama bizim süper formalarımız hâla eleştiriliyor. Kimse bilmiyor elindeki kıymeti.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bejiktaj'ında formalarını gördükten sonra bu sezon STSL'deki en iyi formalar ve hatta antrenman ürünleri kesinlikle bizde.Sadece armanın yeri yamuk olur falan bilemem ama tasarımlar kumaşlar vs herşeyin en iyisi bizde.Tek geçerim . . .
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben beğenmedim Marsilla' nın formasını.
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bu zevk işi degil mi ben marsilya nın formasını begendim geçen sezon ki gök kuşagı desenli formasıda güzeldi...
              TRABZONSPOR

Yorum

• BJK'nin formasını beğenmedim. Bir farkı yok...
                Bizim formalarımız cidden çok güzel...
                Hamiş

Yorum

• Bir Marsilya taraftarı olarak hiç ama hiç beğenmedim.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Barcelonanin FOntlari gercekten cok estetik ve hos. Insallah bizde bu Fontlari kullaniriz.

Marsilyanin Formasinida ben cok begendim. Simdiye kadar gördügüm en güzel yeni Sezon FOrmasi.
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu ne yaa,formanın bir asaleti olacak,saflığı sadeliği olacak,çocuk kıyafetleri gibi.

Bu forma da fransızların tişört e benzeyen formaları gibi,bildiğin tişört,böyle forma olmaz.

Bizim çubuklu ile V forma son zamanlarda gördüğüm en güzel formalar,yeni font muhteşem,büyüyen arma muhteşem,üstteki formalar nere bizim forma lar nere.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Real Madrid Kırmızı forması ..

Real Madrid deplasman formasını tanıttı. 2011-2012 sezonunda yine her turnuvada şampiyonluk için mücadele edecek olan Real Madrid deplasmanlarda artık kırmızı forma giyecek.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç beklemezdim Real Madrid'den. Mavi siyah eflatun ve mordan sonra biraz daha koyu bir renk sunabilirlerdi.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• real'in kırmızı formaları hiç olmamış. real efsanesine yakışmamış. barca'nın geçen sezon ki yeşil forma faciasından sonra real de bu furyaya katıldı.

Yorum

• Sadece şampiyonlar ligi deplasmanlarında giyecekmiş..

Yorum

• Tarihi forma.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X