Göze farklı gelişi tamamen algıdan kaynaklandığını düşünüyorum bence armamız mükemmel !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çok nadir avrupa vitrinine çık sonra beyaz forma giy
2-0 yenilginin tek sebebi biz le alakası olmayan beyaz forma
Giy Bordo Mavi de millet bir takım görsün,bu kimmiş desin
Font değişmiş süper olmuş
Arma değişmiş süper olmuşEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 14:22.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok nadir avrupa vitrinine çık sonra beyaz forma giy
2-0 yenilginin tek sebebi biz le alakası olmayan beyaz forma
Giy Bordo Mavi de millet bir takım görsün,bu kimmiş desin
Font değişmiş süper olmuş
Arma değişmiş süper olmuşOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordo mavi forma giymek okadar kolaymı adamlar ev sahıbı kırmızı formayla cıktılar bızım bordo mavı forma gıymemız zordu ama evımızde gıyerızŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Telekom yazı fontu iğrenç
Yorum
-
Kurumsal açıdan, kurum karakteristiği vs gibi gözle bakınca güzel olabilir lakin formada gerçekten çok kötü duruyorBence sebebi sadece yazı oluşu. Logo yahut bu tür başka bir detay yok. Avea Puma dönemimizde logosuyla idi. Nike ile ilk anlaştığımız sezon sadece yazı idi. O bile büyük bi eksiklik hissettiriyordu bana .
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin eğitimini almış bir grafik tasarımcı olarak ben çok başarılı buluyorum Türk Telekom'un fontunu.
katiliyorum......imza...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum