Bence bizim formalarımız herkesten güzel...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBircok güzel forma gördük simdiye dek, ama böylesini???
Bana anımsattı biraz, gayet hoş olurmuş ve bizi fazlasıyla yansıtana bir forma olurmuş..
Marsilya her sezon Dünyanın en güzel formalarını giyiyor..
Yorum
-
Ben anlamıyorum arkadaş, Fransızlar Marsilya'nın third formasını beğenmemiş hada komik görmüş dalga geçmişler, biz dandik bir formayı çok beğendik. Ama bizim süper formalarımız hâla eleştiriliyor. Kimse bilmiyor elindeki kıymeti.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Bejiktaj'ında formalarını gördükten sonra bu sezon STSL'deki en iyi formalar ve hatta antrenman ürünleri kesinlikle bizde.Sadece armanın yeri yamuk olur falan bilemem ama tasarımlar kumaşlar vs herşeyin en iyisi bizde.Tek geçerim . . .9 # Osvaldo'
Yorum
-
Barcelonanin FOntlari gercekten cok estetik ve hos. Insallah bizde bu Fontlari kullaniriz.
Marsilyanin Formasinida ben cok begendim. Simdiye kadar gördügüm en güzel yeni Sezon FOrmasi."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Bu ne yaa,formanın bir asaleti olacak,saflığı sadeliği olacak,çocuk kıyafetleri gibi.
Bu forma da fransızların tişört e benzeyen formaları gibi,bildiğin tişört,böyle forma olmaz.
Bizim çubuklu ile V forma son zamanlarda gördüğüm en güzel formalar,yeni font muhteşem,büyüyen arma muhteşem,üstteki formalar nere bizim forma lar nere.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum