Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts Clublarda yazilan isim ve numara fontlari da Benfica macindaki gibi degisti mi yoksa ayni bordonun ustune beyaz kenarli bordo seklinde mi Bilen var mi acaba?
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Şenol hoca "F" hayrını

Yorum

• Orduspor'un formalarını gören oldu mu hiç ? Umbro özen gösterip 2 özel formaya da armada ki fındıkları mozaiklemiş.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Geçen sayfalarda tartışıldı Orduspor'un forması
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Özen göterilmesinin dışında formalar çok kötü...

Yorum

• hocamız F lemiş yine
              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özen göterilmesinin dışında formalar çok kötü...
                Bence gayet hoş olmuş.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orduspor'un formalarını gören oldu mu hiç ? Umbro özen gösterip 2 özel formaya da armada ki fındıkları mozaiklemiş.

aman ne yaptın afaroz ederler şimdi seni
                  rahat bırak insanları,onlar nikelarıyla mutlu mesutlar,hem napıcan umbroyu,umbroda markamı,bizim insanımız o kadar özen(ti)lidir ki markadan başka bir şey giymez.umbro ne ya,çorap markası mı o?

bırak onlar formayı okşamaya devam etsin...
                  nası otentik kaliteli di mi?
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulatwilight cok dogru bir analiz. Senol gunes ismi Roger federer isminden daha buyuktur bizim icin. Federer giysin bizim energy formayi biz onunkini giyecegimize. R Federer 61
                    http://www.rogerfederer.com/en/en-me...n/contact.html bu federer in resmi sitesindeki iletişim sayfasının linki ... geçenlerde bir programda izlemiştim federer buradan gelen maillerin hepsini kendi okuyup cevap veriyormuş tenis dünyasında bu çok önemliymiş ben az önce mail attım kendisine Türkiyeden kendisine bir hediye göndermek istediğimi ve kargo için adres istedim eğer cevap gelirse ben yukarda arkadaşın da dediği gibi R.Federer 61 yazılı forma hediye edecem kendisine ...

isteyenlerde mail atsınlar bakarsınız bizde gazetelerde onun üzerinde görürüz formalarımızı.... bu asla kinaye değil ben ciddi ciddi deneyecem ve her hafta mutlaka yazacam kendisine ... sizerden de yapmanızı istiyorum ... bence buda bir reklamdır ...

r.federer in adresi :
                    R. Federer
                    Postfach
                    4103 Bottmingen
                    SWITZERLAND

saygılarımla....
                    En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 11.08.2011, 21:07.
                    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• sitede varmış adresi ... kusura bakmayın !

saygılarımla...
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Ozan Gözaçan çok düşünceli bir hareket olur. Sana teşekkür mesajı yazacağından eminim. Çok efendi bir imajı var çünkü

Umbro konusunda bence de Orduspor formaları çirkin. Umbro isteyenleri anlayamıyorum bile. Umbro Nike'a ait bir alt ürün serisidir. Onun dışında arka sayfalarda AFS'nin dediği gibi Nike'ın kalitesi tartışılamaz. Hadi Adidas'ı bir kenara koyun böyle Kappa, Puma diyen arkadaşları anlayamıyorum. Kesinlikle büyük geri adım atmış oluruz bu markalara dönersek. Adidas'a lafım yok. Nike ile yarışabilecek tek markadır. Ama tartışmasız dünyanın en iyi spor giyim markası Nike'dır. Özel formamız olsa forma fiyatı en az 130-140 TL olur. Bu parayı kim verebilir? Farklı açılardan da bakmak lazım. Bence herşey iyi gidiyor. Armalarımız son zamanların en estetik armaları. Renkler tam istediğimiz gibi. Bu kadar eleştiriyi hak ettiğini zannetmiyorum yeni formalarımızın. Pumanın bize en son koyu mavi bordo ve dokununca kumaştan çok poşeti andıran garip kesim çizgili formayı hatırlayan var mı?

Yorum

• Formalarda kullanılan fontlar formaların çizgileri ile uyumluydu. Peki değişir mi sorusunun cevabının ne olduğunu net bilmiyorum fakat kullanılabilecek fontlar araştırılıyor. Bu anlamda kulübe font önerilerim oldu.

Samimi olmak lazım. Bir konu hakkında kendi düşüncelerini, duygularını ifade etmek, bilgilerini paylaşmak başka bir şey, başkalarına sataşarak terbiye sınırlarını zorlamak ayrı bir şey.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 12.08.2011, 12:03.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kişisel olarak sponsorluk anlaşmalarını ilk yapan futbolcu Cruyff'tur. Bu konu ile ilgili sözleşme yapıp bu konudan para kazanan ilk futbolcu da kendisidir.

Sözleşmesine o kadar sadıktır ki dünya kupası karşılaşmasında takımı Adidas giyerken sponsoru Puma'dan dolayı üç bantlı formayı giymeyi redetmiş çözüm üç çizgili formanın Cruyff'a özel iki şeritli yapılmasıyla çözülmüştür.

Günümüzde formalar ve forma üzerinde kullanılacak tüm görseller FIFA, UEFA ve TFF talimatlarıyla belli standartlara bağlanmıştır. Formada kullanılacak fontlar da görsel kurumsal kimliğin marka olgusunun bir parçası.

Yorum

• Gönül ister ki Şenol Hocamız TS Club ürünleri veya kendisine özel tasarlanmış Nike ürünleri giysin. Ne yazık ki TS Club'un idman sırasında rahatsız etmeyecek kumaş kalitesinde bir ürünü veya tasarım olarak şunu da giymeliyim diyeceği bir ürünü yok. Formalarını Adidas üretirken idman ürünlerini Fenerium markası ile üreten Fenerbahçe'nin idman ürünleri tişörtlerinin ürün ve tasarım kaliteleri de ortada. Spor tekstili konusunda özgün bir tasarım yapmak ve üretmek o kadar kolay olmuyor. Aramızda tekstilci arkadaşlar da var photoshop templatelerinden renk değiştirmek yeni bir tasarım yapmak demek değil. EN basit gördüğünüz bir üründe bile onlarca detay var.

Şenol hocamız zevkli ve ne giyse kendine yakıştıran biri. Takımın başında ne giyeceğine nasıl giyeceğine bizden çok daha fazla dikkat ettiğine emin olabilirsiniz. Giydiği ürünlerin çok daha Trabzonspor olmasını başka izler taşımamasını istememiz normal.

Ben büyüğüm demekle büyük olunmuyor, büyük gibi davranınca büyük olunuyor. Marka olmak bir süreç, taşları çok dikkatli ve sistemli dikmek gerekiyor. Bunun için de doğru bir estetik göze ihtiyaç var.

Yorum

• *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X