Aynen ben de. Galatasaray'a daha ilk günden günlük kullanım için ürünler yapmışlar. Bizim üçüncü senemiz halen böyle bir ürün yok.
Ne olur giyip sokakta dolaşsak Nike'ın Trabzonspor logolu ürünlerini.
O ürnlerin fotoğrafları var mı merak ettim bu kadar moralinizi bozan nedir diye.
Aynen ben de. Galatasaray'a daha ilk günden günlük kullanım için ürünler yapmışlar. Bizim üçüncü senemiz halen böyle bir ürün yok.
Ne olur giyip sokakta dolaşsak Nike'ın Trabzonspor logolu ürünlerini.
Alihan bu ürünleri kulübün istemediğini söylemişti Ali Fuat Abi kaçırdın sanırım bize de Aston Villa'nın ki gibi ürünler önerdi Nike Teknik Ekip istememiş..
Alihan bu ürünleri kulübün istemediğini söylemişti Ali Fuat Abi kaçırdın sanırım bize de Aston Villa'nın ki gibi ürünler önerdi Nike Teknik Ekip istememiş..
ne teknik ekipmiş bu arkadaş ! şimdi şenol güneş yardımcıları vs bize polar yollamayın satamazuk mu dediler. ilginç ..
TRABZONSPOR Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23) Mesut Keleş (19)
Kaçırmış olabilirim, doğrudur. Peki teknik ekip ne istemiş bu tür ürünler istememişse. Sanki taraftarın cebine girecek para, hazırlat sat ne zararı olabilir ki..
- Bu tişört öyle basit bir tişört değil , laz-fift teknolojisiyle el değmeden üretildi , hatta tasarımı yapan arkadaş o kadar zorlanmış ki bu sebepten kör olduğuda rivayetler arasında !!
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum