Ürünü hatırladım ama fotoğrafını bulamadım Sultan.
Şu yukarıdakinin komple sarısı, göğsündeki bandı biraz daha koyu sarıydı sanırım..Hatta fener forması gibi diye tepki görmüştü.
Evet Çok efsanevi bir ürün çünkü bir şekilde satıldı ancak kimse giymiyor ve şuanda bulmakta zor Trabzondan ısmarlamaya çalışacağım sanırım meydanda ki Ts clupta gördüm hatta uzun kollusuda vardı muhteşemdi gerçekten kalitesi bakalım bulabilecek miyim
Bu seneki formalarda yıkamaya karşı dayanıksız logo çalışmasıyla donatılmış gördüğüm resimlerden anladığım bu. Varmı yıkayan bilgilendirsin bizleri.
halı sahada giyme sebebiyle 4-5 kez ters yüz halinde yikandı. logoda bişi yok. ama bordo rengin üzerinde matlaşma var gibi. normal etiketteki talimata uyularak yikatmama rağmen. hem victory hem çubuklu forma ikisindede var bu renk matlaşması...
- Şu Ülker yazısı olmasa olmuyormu , taşımak zorundamıyım sırtımda ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Şu bizim gold formaya bordo mavi çok iyi gidiyor. Madem katalog yapıyoruz keşke o modeli renklerimizde çıkarsalardı da gold rengini başka modellerden birinde kullansalardı.
İngiliz takımı logoyu nakış işletmiş, forma daha da kaliteli gözüküyor. Bu arada iki sene önce o takımı fm'de yönetmiştim şimdi adını hatırlıyamadım Logodan tanıdım )
Victory formasını alıcam ama Trabzonspor için alıcam yoksa gerçekten soğudum artık.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Aynen ben de. Galatasaray'a daha ilk günden günlük kullanım için ürünler yapmışlar. Bizim üçüncü senemiz halen böyle bir ürün yok.
Ne olur giyip sokakta dolaşsak Nike'ın Trabzonspor logolu ürünlerini.
Yorum