Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ürünü hatırladım ama fotoğrafını bulamadım Sultan.

Şu yukarıdakinin komple sarısı, göğsündeki bandı biraz daha koyu sarıydı sanırım..Hatta fener forması gibi diye tepki görmüştü.
    Evet Çok efsanevi bir ürün çünkü bir şekilde satıldı ancak kimse giymiyor ve şuanda bulmakta zor Trabzondan ısmarlamaya çalışacağım sanırım meydanda ki Ts clupta gördüm hatta uzun kollusuda vardı muhteşemdi gerçekten kalitesi bakalım bulabilecek miyim

Sen anladın ama benim dediğim ürünü
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Pendikteki TSStordan 275 TLik alisveris yapip Isvicreye döndüm
      BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu seneki formalarda yıkamaya karşı dayanıksız logo çalışmasıyla donatılmış gördüğüm resimlerden anladığım bu. Varmı yıkayan bilgilendirsin bizleri.

halı sahada giyme sebebiyle 4-5 kez ters yüz halinde yikandı. logoda bişi yok. ama bordo rengin üzerinde matlaşma var gibi. normal etiketteki talimata uyularak yikatmama rağmen. hem victory hem çubuklu forma ikisindede var bu renk matlaşması...
        Bordo ~~ Mavi
        'O halde varım...'

Yorum

• - Şu Ülker yazısı olmasa olmuyormu , taşımak zorundamıyım sırtımda ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sadece futbolcu formalarında ülker yer alıyor.
            7

Yorum

• Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike logosu yokmu yoksa benmi görmüyorum ?
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nike logosu yokmu yoksa benmi görmüyorum ?
                  Evet. Sanki armaları da sağ taraftan kalkmış gibi gözüküyor.
                  Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Ufak bi derlemem oldu can sıkıntısından umarım beğenirsiniz

Victory forma:

Gold formanın bordomavisi:

Adidas ile victory:

Gold formamız bu olabilirdi:

Puma puma puma puma :

En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 09:47.
                    7

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      göz yanılması...

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ufak bi derlemem oldu can sıkıntısından umarım beğenirsiniz

Victory forma:

Gold formanın bordomavisi:

Adidas ile victory:

Gold formamız bu olabilirdi:

Puma puma puma puma :

Özel tasarım yapmadıkça Nike'ın katalog formaları hiç ama hiç güzel değil. Ama özenerek tasarladıklarında dünyanın en iyisi Nike..

Şu yukarıdaki formalardan en güzel Puma'lar.

Teşekkürler Metin..Emek vermişsin, araştırmışsın

Yorum

• Şu bizim gold formaya bordo mavi çok iyi gidiyor. Madem katalog yapıyoruz keşke o modeli renklerimizde çıkarsalardı da gold rengini başka modellerden birinde kullansalardı.

İngiliz takımı logoyu nakış işletmiş, forma daha da kaliteli gözüküyor. Bu arada iki sene önce o takımı fm'de yönetmiştim şimdi adını hatırlıyamadım Logodan tanıdım )
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• bizim armalar mı büyütüldü?

Yorum

• Nıke'dan soğudum vallahi.

Victory formasını alıcam ama Trabzonspor için alıcam yoksa gerçekten soğudum artık.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Aynen ben de. Galatasaray'a daha ilk günden günlük kullanım için ürünler yapmışlar. Bizim üçüncü senemiz halen böyle bir ürün yok.
                                Ne olur giyip sokakta dolaşsak Nike'ın Trabzonspor logolu ürünlerini.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X