Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynen ben de. Galatasaray'a daha ilk günden günlük kullanım için ürünler yapmışlar. Bizim üçüncü senemiz halen böyle bir ürün yok.
    Ne olur giyip sokakta dolaşsak Nike'ın Trabzonspor logolu ürünlerini.

O ürnlerin fotoğrafları var mı merak ettim bu kadar moralinizi bozan nedir diye.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen ben de. Galatasaray'a daha ilk günden günlük kullanım için ürünler yapmışlar. Bizim üçüncü senemiz halen böyle bir ürün yok.
      Ne olur giyip sokakta dolaşsak Nike'ın Trabzonspor logolu ürünlerini.
      Alihan bu ürünleri kulübün istemediğini söylemişti Ali Fuat Abi kaçırdın sanırım bize de Aston Villa'nın ki gibi ürünler önerdi Nike Teknik Ekip istememiş..

Yorum

• Nike kırmızı kısma Siyah mı basmış logoyu. Tebrik etmeli
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pendikteki TSStordan 275 TLik alisveris yapip Isvicreye döndüm
          Yeni esofmanlar varmiydi?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alihan bu ürünleri kulübün istemediğini söylemişti Ali Fuat Abi kaçırdın sanırım bize de Aston Villa'nın ki gibi ürünler önerdi Nike Teknik Ekip istememiş..
            ne teknik ekipmiş bu arkadaş ! şimdi şenol güneş yardımcıları vs bize polar yollamayın satamazuk mu dediler. ilginç ..
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 7

Yorum

• Burcu E . ?
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burcu E . ?
                    Burcu Esmersoy
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Babanın en akıllı oğlu sen misin Muhtar O kadarını anladık ben Metin'e söyletip amacını öğrenecektim
                      BordoMavi.Net

Yorum

• Bursanın formaları çok güzel olmuş ...
                        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Gönlümüzü fethetti.
                          7

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O ürnlerin fotoğrafları var mı merak ettim bu kadar moralinizi bozan nedir diye.
                            Abi bulursam eklerim buraya. Öyle ahım şahım bir şey değil ama insan ''Bizim de olsun'' istiyor..

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaçırmış olabilirim, doğrudur. Peki teknik ekip ne istemiş bu tür ürünler istememişse. Sanki taraftarın cebine girecek para, hazırlat sat ne zararı olabilir ki..

Yorum

• önceki sayfalarda bahsi geçmişti sanırsam, gsnin logosu nakış logo.

ve kesinlikle kötü gözükmüyor. bugün inceledim.

parçalı forması bizim geçen seneki tamamen formalarının fiyatları logolar nakış olduğu için olabilir mi?

ula bi nakışlı logo yapmayacak mı bizim kulüp ya...

renktaşlar,energy formasında armanın düzeltilme ihtimali varmıdır?
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Bu tişört öyle basit bir tişört değil , laz-fift teknolojisiyle el değmeden üretildi , hatta tasarımı yapan arkadaş o kadar zorlanmış ki bu sebepten kör olduğuda rivayetler arasında !!
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X