Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kappa formalar iyiydi diyorlardı bir kez daha baktım. şu an bjk-Ts maçı var. bordo lacivert çıkmışız sahaya
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• eğer şampiyonluğğumuz ilan edilirse formalara bayrak gelirmi lütfen cevap

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bize bu modelden forma önerilmiş, ama beğenilmemiş görevliler tarafından!!! Eyyyyyyy gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        trabzonspor un bu formayı giymesinin iki senesi var
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• nede güzel olmus...
            offfff Ay-Yildiz Bayragimiz´i en iyi biz Kullanip, en iyi biz temsil ederiz... okadarrrrrrr

Ben Asil gs formalari yüzündne girmistim...
            Bugün bir basak forma daha giydiler...
            BERBAT
            kirmizi formalarinin aynisi, sadece bem beyaz
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Aha! Ne güzel olmuşlar

Yorum

• Yalnız şampiyon olunduğunda Türk Bayrağı ortada değil nike işaretinin olduğu yerde olması gerekir.

Yorum

• ben yeni aldım türk bayrağı yok keşke bekleseydim sonra alırdım ah be ah

Yorum

• v formada armayı vnin hemen üzerine bordo zemine basmak dah aiyi olur hem armalardan aşağıda kalmamış olur türk bayrağı
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak iborim17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız şampiyon olunduğunda Türk Bayrağı ortada değil nike işaretinin olduğu yerde olması gerekir.
                      Geçen sene ortadaydı. Yine aynı olur
                      DRAGO GABRIC

Yorum

• bi yanlislik var sanirim, türkiye kupasi'ni kazanan takimlar ay-yıldız i ortaya yerlestiriyo,sampiyon olan takimlar sağ yada sola yerlestiriyo olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam

Yorum

• İlk olarak iborim17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalnız şampiyon olunduğunda Türk Bayrağı ortada değil nike işaretinin olduğu yerde olması gerekir.
                          haklisin bende öyle biliyorum. bak fenerin önceki yillardaki türk bayragina. ortada hic gördünüz mü? veya bursanin ki?

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haklisin bende öyle biliyorum. bak fenerin önceki yillardaki türk bayragina. ortada hic gördünüz mü? veya bursanin ki?
                            İlk defa duyuyorum bunu. Bir bakmak lazım.

edit: bir arkadaşa sordum bana verdiği cevap şu oldu. aslkfalkshdakşsjhjhglasd.

En son Bera B. tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 22:38.

Yorum

• Beyaz formanin numaralari hangi renk bilen var mi?
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet öyle zaten mesela geçen sene bursa'nın formalarına bakın Türk Bayrağı formanın sol tarafındaydı.Şampiyon olan her takımda da bu böyle zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X