Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• V formada armayı büyük ve düz yapsalar yıldızı çıkarsalar olmaz mı acaba?
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İnter'in formaları harika. Bizim çubuklu formamızın zorlama bir tasarım olduğunu düşünmeye başladım İnter'inkini görünce.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Doğruluk payını bilmiyorum, haber şöyle:

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Geçici Nike forma ve antrenman takımları ile hazırlıklarına başlayan futbol takımımız için yeni formalar ve antrenman setleri çok yakında taraftarlarımıza sunulacak" denildi.
        AA

- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu senekini(ruhderki.com) nike oluşturmuş bence..Nike'un kendi sitesine girince göreceksiniz.Nike'ın türkçe sitesine girdiğinizde sizi arkaplanı galatasaray olan sayfa karşılıyor.Takımlar listesinde ismimiz yokken galatasarayınki var ayrıca..

http://www.nike.com/nikefootball/hom...d%3D1310236116
          Kulüpler arasında Gs'nin adı nerede yazıyor?

Bu organizasyonun yapılmasını biz de sağlayabilirdik. GS formalarının özel bir yanı yok bu uygulamada da GS yönetiminin parmağı var.

Teams > Club Kit bölümünde ise nike ile anlaşmalı oyuncuların kulüplerinin isimlerini yazmışlar.

AC Milan, Real Madrid, Bayern Munich Adidas ile anlaşmalı.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• inter in forması ben burdayım diye bağırıyor

juveye barçaya beş basr bana göre
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bugun cubuklu formayi aldim TsClub'dan.Gayet hos.Gecen yilki Barcelona formasinin kumasiyla ayni kalitede zaten.Ama isim yazdirmak istedim,fontlar sali gunu gelecek dediler.Armalara da dikkatli bakamadim ama gordugum kadariyla yavas yavas duzeltiyorlar.

Yorum

• eski foto lara bakiyorum da
                gri forma ne sahane formaymis beyaaa
                insan formaya alistikca daha da güzel geliyor göze
                eminim bu formalar da gittikce daha da cok hosumuza gidecek

ama gri forma gercekdende mükemmel di

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüpler arasında Gs'nin adı nerede yazıyor?

Bu organizasyonun yapılmasını biz de sağlayabilirdik. GS formalarının özel bir yanı yok bu uygulamada da GS yönetiminin parmağı var.

Teams > Club Kit bölümünde ise nike ile anlaşmalı oyuncuların kulüplerinin isimlerini yazmışlar.

AC Milan, Real Madrid, Bayern Munich Adidas ile anlaşmalı.
                  Adidas ile anlaşmalı olan kulüplerin adına tıklayınca (sanırım) kişisel sponsor oldukları futbolcular çıkıyor açılan sayfada.
                  *
                  Fakat milli takımlar sayfasında Türkiye Milli takımı bile yer almazken Nike sayfasında gs'nin yer alması düşünürücü biraz. Yönetim zaafiyeti midir bilmiyorum ama tedarikci mi sponsor mu bunun yetkili birileri tarafından açıklanması lazım.
                  *
                  Nike Türkiye sayfasında Trabzonspor'u da görmek istiyoruz. Bu 4. senemiz!
                  Saygılarımla,
                  Adem Hotaman.

Yorum

• Bir arkadasimiz bordo nike amblemli v forma fotografi koymustu.

O formanin beyaz nike amblemli olanlardan farki nedir, bilen var mi?

Yorum

• arkadaslar kendi dosyamdan resim nasil paylasabilirim ?

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir arkadasimiz bordo nike amblemli v forma fotografi koymustu.

O formanin beyaz nike amblemli olanlardan farki nedir, bilen var mi?
                        çocuk forması abi o.

Yorum

• bugün victory formamız da geliyor Trabzondan
                          şekli yamukluğu yok rengi falan umrudma değil trabzonspor forması olduktan sonra ne olursa olsun alırım
                          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Gs Nike ile ciddi bir paraya anlaşmıştı.Adidasla olan anlaşmanın feshi için 5 milyon dolar civarı tazminatı da Nike ödemişti.Gs ile çalışabilmek için bu kadar fedakarlık yapan Nike'nin onları da katalogdan giydirmesi ilginç.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bize bu modelden forma önerilmiş, ama beğenilmemiş görevliler tarafından!!! Eyyyyyyy gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• pes 2011 de yaptim
                                benim böyle cok hosuma gidiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X