Gese Nike ile mi anlaştı ? Adidas'la çalışıyorlardı. Hiç haber okumadım da buna ilişkin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGese Nike ile mi anlaştı ? Adidas'la çalışıyorlardı. Hiç haber okumadım da buna ilişkin.
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilodzic zamanında 'Trabzonspor taraftarı kendi takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor...' gibilerinden bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Yorum
-
DEEP BLUE
5 yaşımdan beri Trabzonsporun peşinde geziyorum, böyle rezalet görmedim. Allah aşkına, biri bizi NIKE denen özürlü şirketin gazabından kurtarsın artık. Yeter artık bizimle dalga geçtikleri. Özellikle, Ofspor'un kullandığı sarı-siyah forma tam bir yaratıcılık abidesi. Bordo_Mavi renklerden utananlar İstanbulspor'u tutsunlar. İnadına bordo mavi !!!!
Soru;
Bu formalarda NIKE değil de, mesela LESCON markası olsaydı, çok beğendik diyen arkadaşlar ne düşünürdü acaba?
Bu arada, Lescon tasarım olarak Nıke'e on basar. Hiç değilse yerli firma.En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 20:39.
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için öyle geri kalanı bilemem.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gs'ye özel tasarımlar yaparsalar Nike ile yollarımızı kesinlikle ayırmalıyız.
GS ilk sezondan hemen elite. Yani Barca, Celtic, ManU gibi özel formalari olucak. Hollandada "Nike" Firmasinda özel oda'si bilene var Galatasarayin...BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan daha özel forma görmedim hic helal olsun!!!
Herkese "ÖZEL" forma arkadaşlar bu!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS ilk sezondan hemen elite. Yani Barca, Celtic, ManU gibi özel formalari olucak. Hollandada "Nike" Firmasinda özel oda'si bilene var Galatasarayin...
Ya saçmalamayın ne elite i.... antrenman ürünlerine bak bi bizimkiyle aynı.... Bide barçanın manu nun celticin antrenman ürünlerine bak benzerlik varmı gs ninki veya bizimkiyle....
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilodzic zamanında 'Trabzonspor taraftarı kendi takımını dünyanın en büyük takımı sanıyor...' gibilerinden bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biz kulüp olarak bazı şeyleri aşalım önce formamız peşimizden gelir zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum