Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O formanın modeli öyle Fener'in 100. yıl forması. Orada arma çizgi şeklinde... Aynlış hatırlamıyorsam bu forma çift taraflı.
    Nasıl yani formada normalde de mi arma yok Olması lazım çünkü bu sene dershanede bir arkadaşımda vardı bundan. Arması vardı.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl yani formada normalde de mi arma yok Olması lazım çünkü bu sene dershanede bir arkadaşımda vardı bundan. Arması vardı.
      Şöyle açıklayayım

Forma çift taraflı sol tarafta çizgi halinde yeni fener logosu sağ tarafta eskisi

maçlarda kullanılan versiyonu :

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 22.09.2010, 00:59.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Anladım. Böylece o mesajımı da afiyetle yiyorum Ama Arması sökülen fb forması gördüm hem de geçen sezonun Otobüsdeydim fotoğraflayamadım
        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Pek iyi değil bu.

Yorum

• bakırköy ts club şimdi aradım.antreman ürünlerini t-shrit bitmiş XL kalmış bazı ürünlerde de bilginize

Yorum

• Kappa 2010-2011 koleksiyonunu içeren küçük bir çalışma:

Yorum

• elimde bu ürünün Large bedeni var arkadaşlar ilgilenen olursa özelden mesaj atabilirsiniz
                  En son Abluka tarafından düzenlendi; 22.09.2010, 12:31.
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Benim gibi uzun kollu forma bekleyenler: uzun kollu formalar 20 ekim sonrası satışta olacakmış. O zamana kadar efsane forma ile idare edeceğiz artık.

Tarihinin satış rekorlarını kıran TS Club bir de taraftarın beklentilerine kulak verip ona göre çözümler üretse olacakları bir düşünün.

İnternet sitemizin durumu yıllardır içler acısı. TS Club ürün çeşidi internet üzerindeki ürünlerinden çok daha fazla ama bunu maalesef göremiyoruz.

Bilmek çözmek için yeterli olmuyor ne yazık ki...
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali fuat Abi Nike ile anlaşmamız 3+2 yıllıkmış, 2 yıllık uzatma opsiyonu kimin elinde biliyor musun? ya da kulüp nike ile devam etme eğiliminde mi bununla ilgili bir bilgin var mıydı?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali fuat Abi Nike ile anlaşmamız 3+2 yıllıkmış, 2 yıllık uzatma opsiyonu kimin elinde biliyor musun? ya da kulüp nike ile devam etme eğiliminde mi bununla ilgili bir bilgin var mıydı?
                        Sözleşme sürüyor benim bildiğim kadarı ile. Kulübün Nike ile arası iyi ve gelecekle ilgili -taraftarların daha çok hoşuna gidecek- yeni proje ve planların peşindeler diye biliyorum. Armaların formalarda dikili olarak gelmesi meselesi bunlardan biri mesela.

Son dönemde fazla bilgi alamadım. İstanbul'da görüşebilirsem sonbahar ve kış için neler yapılacak bilgileri paylaşırım.

Yorum

• Yine favori formalarımdan ;

En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 22.09.2010, 16:18.

Yorum

• Puma'nın bordo forması güzeldi ama mat kumaş olanı. Bizim renklerimiz mat kumaşlarda çok daha güzel görünüyor.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• allah korusunda kalın çubuklu forma yapmasınlar .. iğrenç duruyor.. parçalı formalara bile zıt olurken bir de bunu getirirseler formadan soğuturlar ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X