kappa formalar iyiydi diyorlardı bir kez daha baktım. şu an bjk-Ts maçı var. bordo lacivert çıkmışız sahaya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize bu modelden forma önerilmiş, ama beğenilmemiş görevliler tarafından!!! Eyyyyyyy gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
nede güzel olmus...
offfff Ay-Yildiz Bayragimiz´i en iyi biz Kullanip, en iyi biz temsil ederiz... okadarrrrrrr
Ben Asil gs formalari yüzündne girmistim...
Bugün bir basak forma daha giydiler...
BERBAT
kirmizi formalarinin aynisi, sadece bem beyaz*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak iborim17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şampiyon olunduğunda Türk Bayrağı ortada değil nike işaretinin olduğu yerde olması gerekir.DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak iborim17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şampiyon olunduğunda Türk Bayrağı ortada değil nike işaretinin olduğu yerde olması gerekir.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklisin bende öyle biliyorum. bak fenerin önceki yillardaki türk bayragina. ortada hic gördünüz mü? veya bursanin ki?
edit: bir arkadaşa sordum bana verdiği cevap şu oldu. aslkfalkshdakşsjhjhglasd.
En son Bera B. tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 22:38.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklisin bende öyle biliyorum. bak fenerin önceki yillardaki türk bayragina. ortada hic gördünüz mü? veya bursanin ki?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum