İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkcası Zafer formasını Türk bayraksız isterim.
Türk bayrağı güzel kullanılmadığı kanaatindeyim.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen siteden ilk defa forma aldım. Şuan bakıyorum ''Teslim Edilmiş Siparişlerim'' olarak görünüyor. Ama bana hiç bişey gelmedi. Bu kargoya mı teslim anlamı taşıyor yoksa bana mı ?nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
dün tsclubtan yiğenim için aldığım forma,hem nike logosu bordo hem de trabzonspor amblemi düzgün..
bu arada forma çok kaliteli,favori formam bu benim..En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 12:46.
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
dün tsclubtan yiğenim için aldığım forma,hem nike logosu bordo hem de trabzonspor amblemi düzgün..
bu arada forma çok kaliteli,favori formam bu benim..nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearma victory formanın arması değil galiba en ii arma onda bu arma değişik sanki
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gül gül öldüm ya7
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearma victory formanın arması değil galiba en ii arma onda bu arma değişik sanki
hayır en iyi arma enerji yani şimşek çakma efektli çubuklu formada. ayrıca bu formada dikkatimi çeken nike amblemi bordo renkli özel üretim sanırım diğerleri beyaz nike amblem vardı
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon meydanda ki ts clubtan aldığım forma..üzerinde oynama falan yok yani..nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hayır en iyi arma enerji yani şimşek çakma efektli çubuklu formada. ayrıca bu formada dikkatimi çeken nike amblemi bordo renkli özel üretim sanırım diğerleri beyaz nike amblem vardıBiz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
nevzat aydınla konuşmam
lazifo sercan önal @
@zagortenay76 abi ben forma aldım TÜRK bayrağı nolcak
16 dakika önce Favorilere ekle Yanıtla Sil
@zagortenay76
Nevzat Aydin
@lazifo hazırlıklıyız, yeter ki durum netleşsin.
2nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum