Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nayka biri söylesin ikinci parti üretimlerinde formalara ay-yıldız da eklesin.
    Formaları da ayyıldızsız tanıttık, yeni tanıtım isterük...

Yorum

• Ben siteden ilk defa forma aldım. Şuan bakıyorum ''Teslim Edilmiş Siparişlerim'' olarak görünüyor. Ama bana hiç bişey gelmedi. Bu kargoya mı teslim anlamı taşıyor yoksa bana mı ?
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açıkcası Zafer formasını Türk bayraksız isterim.

Türk bayrağı güzel kullanılmadığı kanaatindeyim.
        kardeşim markofoniden aldığım gri formanın ay yıldızı ortadan tam 2 parmak kaçık gözle nizami olarak görünüyor victory formamında arması yamuk maykıl ceksına özenmiş gibi hareketler yapıyor
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben siteden ilk defa forma aldım. Şuan bakıyorum ''Teslim Edilmiş Siparişlerim'' olarak görünüyor. Ama bana hiç bişey gelmedi. Bu kargoya mı teslim anlamı taşıyor yoksa bana mı ?
          evet kardeşim kargoya bugün yarın elinde merak etme

Yorum

• dün tsclubtan yiğenim için aldığım forma,hem nike logosu bordo hem de trabzonspor amblemi düzgün..

bu arada forma çok kaliteli,favori formam bu benim..
            En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 12:46.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dün tsclubtan yiğenim için aldığım forma,hem nike logosu bordo hem de trabzonspor amblemi düzgün..

bu arada forma çok kaliteli,favori formam bu benim..
              arma victory formanın arması değil galiba en ii arma onda bu arma değişik sanki

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon meydanda ki ts clubtan aldığım forma..üzerinde oynama falan yok yani..

Yorum

• Gül gül öldüm ya
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gül gül öldüm ya
                    Savaşıyoruz demek istemiş herhalde.
                    7

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hayır en iyi arma enerji yani şimşek çakma efektli çubuklu formada. ayrıca bu formada dikkatimi çeken nike amblemi bordo renkli özel üretim sanırım diğerleri beyaz nike amblem vardı

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon meydanda ki ts clubtan aldığım forma..üzerinde oynama falan yok yani..
                        kardeşim yanlış anladın cocuk formasını daha farklı üretmişler dedim tabiki orjinal biz trabzonspor tarftarıyız ama v formanın armada kenarlık yok buna farklı arma yapıştırmışlar

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hayır en iyi arma enerji yani şimşek çakma efektli çubuklu formada. ayrıca bu formada dikkatimi çeken nike amblemi bordo renkli özel üretim sanırım diğerleri beyaz nike amblem vardı
                          yanlışınız var ben v forma ve çubuklu aldım...v formadaki arma en iyisi kaliteli malzemeden yapılmış armada deforme olması çok ama çok zor...çubuklu formadaki arma eski armalarımıza benziyor...V çocuk formasında arma farklı gözüküyor yukardaki resimde...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Sarı forma güzel gözüktü gözüme burada. Işık farkı çok önemli.

Yorum

• Bugün nihayet gördüm formaları.V formaların bazılarında küçük bazılarında büyük bazılarında yamuk bazılarında düzgün arma vardı.
                              Gold demiyeceğim,bildiğin sarı forma.Şok oldum.

Yorum

• nevzat aydınla konuşmam
                                lazifo sercan önal @
                                @zagortenay76 abi ben forma aldım TÜRK bayrağı nolcak
                                16 dakika önce Favorilere ekle Yanıtla Sil

@zagortenay76
                                Nevzat Aydin
                                @lazifo hazırlıklıyız, yeter ki durum netleşsin.
                                2

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X