İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunada forma diyorlar, bizimkinede#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Taraftar formaları oyluyormuş.
"Ee hani Trabzonspor forması nerde" diye de bir seçenek olsaymış keşke?
Zira benim en beğendiğim Manchester Unt. modeli.
Ha Manchester'a bizim renklerimizdeki kadar yakışıyor muydu, kesinlikle hayır!!
Formaların bize özel olan yanı sadece renkleri.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Arkadaşlar ben tanıtımdaydım ve toplantı sonra basın bülteni ve forma dağıtıldı katılanlara. Kumaşlar geçen seneki gibi farklı bir şey yok. Gri formanın kumaşı ne ise sarı forma aynı keza beyaz ve bordoda geçen seneki kumaşlarla aynı. Beyaz formanın geçen sene yaka kısmı laciverte daha yakındı bu sene tam gökyüzü mavisi olmuş. Benim en çok bordo forma hoşuma gitti geçen senede öyle idi.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bunada forma diyorlar, bizimkinede
Çok kötü bir forma bence. İçinde ki de."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakali formalardan nefret ederim. Formada tek güzel olan sey numara fontlari.
Bir de nikeın YELKENLİ FORMALARI var . Adamı yakalıdan soğutan cinsten
Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Victory formasının arkasına isim yazdırmayı düşünmüyorum ben Gökçe abi. Tshirt gibide kullanıcam onu"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVictory formasının arkasına isim yazdırmayı düşünmüyorum ben Gökçe abi. Tshirt gibide kullanıcam onuhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizede forma begendirilmiyor arkadas...
Italya bayraginin renkleri kullanilmis formada.. fikir cok güzel..
armalar tam olmasi gereken yerde..
Ekleme : Milan formasından bahsediyorsun sanırsam pardonEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 10:55.
Yorum
-
İmzalanan formalarda imzanın çıkmaması için ne yapılabilir ?
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzalanan formalarda imzanın çıkmaması için ne yapılabilir ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum