Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene beyaz forma almıştım, bu seneki beyaz daha güzel gördüğüm kadarıyla.

Ama bu sene çubuklu alıyorum.

Formayı beğenmedim almıyorum diyen arkadaşlar. Forma almak maddi imkanları yeten herkes için bir görev bence. Beğenseniz de beğenmeseniz de bir tane alın. Parayı basıp transfer isteyen taraftar formanın şekline göre alıp almama kararı vermemeli. 4-5 çeşit forma var, şekil arıyorsanız size en hoş gelen hangisiyse onu alın.
    Formayı beğenmeyenler formayı alsınlar, giymek istemezlerse alamayacak durumdaki birine hediye etsinler.
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunada forma diyorlar, bizimkinede
      Yakali formalardan nefret ederim. Formada tek güzel olan sey numara fontlari.
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Taraftar formaları oyluyormuş.

"Ee hani Trabzonspor forması nerde" diye de bir seçenek olsaymış keşke?
        Zira benim en beğendiğim Manchester Unt. modeli.
        Ha Manchester'a bizim renklerimizdeki kadar yakışıyor muydu, kesinlikle hayır!!
        Formaların bize özel olan yanı sadece renkleri.
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Arkadaşlar ben tanıtımdaydım ve toplantı sonra basın bülteni ve forma dağıtıldı katılanlara. Kumaşlar geçen seneki gibi farklı bir şey yok. Gri formanın kumaşı ne ise sarı forma aynı keza beyaz ve bordoda geçen seneki kumaşlarla aynı. Beyaz formanın geçen sene yaka kısmı laciverte daha yakındı bu sene tam gökyüzü mavisi olmuş. Benim en çok bordo forma hoşuma gitti geçen senede öyle idi.

Yorum

Bunada forma diyorlar, bizimkinede

Çok kötü bir forma bence. İçinde ki de.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakali formalardan nefret ederim. Formada tek güzel olan sey numara fontlari.
              Yakalı formalar iyidir ya. Kevin Campbell forması var bende pumanın döneminin. Çok güzeldi yakası.

Bir de nikeın YELKENLİ FORMALARI var . Adamı yakalıdan soğutan cinsten

En son EMiRHAN61 tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 10:27. Sebep: foto ilave
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bize böyle bir forma yapsalar halimizi düsünemiyorum

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• juvenin gelenekseldir bu tür formaları yav

manasını bilmesemde , bi manadan ötürü yaptıkları kesin. bizdeki formaların manasızlığı beni gıcık ediyor
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Forma arkasına;

efulim

61

nasıl olur?
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Victory formasının arkasına isim yazdırmayı düşünmüyorum ben Gökçe abi. Tshirt gibide kullanıcam onu
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sizede forma begendirilmiyor arkadas...

Italya bayraginin renkleri kullanilmis formada.. fikir cok güzel..

armalar tam olmasi gereken yerde..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Victory formasının arkasına isim yazdırmayı düşünmüyorum ben Gökçe abi. Tshirt gibide kullanıcam onu
                          Bak şimdi tereddüte düşürdün beni de
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Sizede forma begendirilmiyor arkadas...

Italya bayraginin renkleri kullanilmis formada.. fikir cok güzel..

armalar tam olmasi gereken yerde..
                            Armalar olması gereken yerde falan değil bence

Ekleme : Milan formasından bahsediyorsun sanırsam pardon
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 10:55.

Yorum

• İmzalanan formalarda imzanın çıkmaması için ne yapılabilir ?
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İmzalanan formalarda imzanın çıkmaması için ne yapılabilir ?
                                Soğuk suyla elde yıka. Annem yıkadı, imza aynen duruyor
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X