Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hocam Galatasaray ile oynanan maçta mor atkı giymek te nereden çıktı?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şu duvar yapıstırması super olurdu.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Hocam Galatasaray ile oynanan maçta mor atkı giymek te nereden çıktı?
        bence imaj olayı ile alakalı bir konu ilk gördüğümde bende yadırgadım ama imaj meselesi bence .....
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• hani bu formalar nedn çıkmıyo?geçen sezondan beri biliyorum bunları yeni formalar diye geçiyo ortada bşy yok?üstelik bunlar taa avea zamnında çıkcaktı güya nasıl iştir anlamdım.
          En son Soytürk tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 00:44.
          Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• ve en çokda şuna dikkat edin ben böyle cubuklu gelcek diye seviniyodum ama şuandaki hiç güzel değil..bu daha kaliteli görünüyo

En son Soytürk tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 01:07.

Yorum

• formaların kiminde yıldız yok ama yeni formalarımız diye geçiyo net sayfalarında birileri ciizmişmiş te öyle kalmışmı gercekten anlamadım.

Yorum

• abi bnlar mükemmelmiş ya nasıl yapmazlar bundan delircem..

Yorum

• bunuda bi stede buldum...biz neden turuncu kulanıyoruz onuda anlamış değilim..zaten gs nin kullandıgı bir forma..yani renkelrimzile turuncu ne alaka onu anlamıyorum hadi gs uymus sarı kırmızı karışımı turuncu zaten.

Yorum

• turuncuyu biz kullanıyorduk gs nin hoşuna gitmiş onlar almış, yani gs kullanıyor diye birşey yok
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 90 lı yılların formalarına baktım adidas bize de yapmış ama nıke gibi en dandik modalleri yapmış sadece 1 tane güzel gördüm

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        turuncuyu biz kullanıyorduk gs nin hoşuna gitmiş onlar almış, yani gs kullanıyor diye birşey yok

önce bizmi kullandık yani

Yorum

• Turuncuyu yedek renk olarak Türkiyede ilk kez 2003-2004 sezonunda Trabzonspor kullanmıştı.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hımm bilgi için tşk ama bize uyamamış gs almış

Yorum

• Bence şu fener bahçenin kullandıgı o lacivert forma çok güzel fosforlu falan bence bizimde böyle formalar üretmemiz lazım senelerdir bi çubuklu bide düz modaya uymuş gidioz dünyaya baksan adamlar ne güzel modelli formalar çıkartıyo
                              NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• ayrıca önceki sayfada yer alan ve çıkacak denlen formaların hiçbir tanesi resmi olarak çıkacak forma değildi, burada taraftarlarımızın yaptığı tasarımlardı, ama yerel medya haber bulaamyınca manşetlere taşıyarak işte yeni sezon formalarımız dedi,
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X