Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özel forma yok diyenlere kapak olsun lam bu

Nevzat Aydın yanılmıyorsam bu twiti v formaların armaları için atmış

"düzeltme yok. Bilerek öyle yaptık."
    usta bu benim sorduğum sorunun cevabı bu. ben nevzat aydın victory formasının armasını sonradan büyütebilirmisiniz diye sordum. o da bilirek öyle yaptık düzeltme yok dedi. mesele bu başka bir şey değil

Yorum

• Çizgili formanın arması düzeltilecek mi diye soran var mı peki ?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nevzat Aydın yanılmıyorsam bu twiti v formaların armaları için atmış

"düzeltme yok. Bilerek öyle yaptık."
        inanamadım bu lafa

şimdi yatıp sabaha bi daha okuyacağım bakalım aynı anlam mı çıkacak

Yorum

• Armayı küçültmek de neyin nesi. V formaya arma sığmıyorsa armayı yan yatırsınlar. Akıl edememişler mi?

+ olarak, antrenman ürünlerine dikişli arma yapan formalara da gayet yapabilir. Yoksa futbolcular mı istemiyor tahriş ediyor bedenimizi diye.
          En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 01:41.

Yorum

• Bugün formalara yakından baktım ve hayal kırıklığına uğradım...
            Çok daha iyi ve güzel bekliyordum. V formasında arma çok küçük ve baskı izi fazlası ile göze batıyor.
            En çok beğendiğim forma beyaz forma. Zaten kumaş olarak da en kaliteli olanı... Zaten beyaz formam var. Tekrar beyaz forma almak istemiyorum açıkçası...
            Hamiş

Yorum

• http://www.footballshirtculture.com/images/Kaizer-Chiefs-11-12-nike-home-away-football-shirts.jpg

kaiser chiefs

Yorum

• Beyaz forma şuanda dünyanın en rahat formaları arasındadır emin olun...
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyaz forma şuanda dünyanın en rahat formaları arasındadır emin olun...
                  İlk çıktığı sezonda bir arkadaşım hediye etmişti ve o zamandan beri kullanıyorum. Dediğin gibi çok rahat, kumaşı da son derece kaliteli...
                  Hamiş

Yorum

• Beyaz formanın yakası çok hoş.

Bu zamana kadar hiç beyaz forma kullanmamış birisi olarak önerir misiniz?

Armasında sorun olmayan tek forma sanırım.

Sizce 2 tane antrenman t-shirt ü mü alayım, beyaz forma mı, victory mi?

T-shirt gibi giyebileceğim bir tarz istiyorum. Beyaz forma daha yakın o tarza.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle olabilitesi % kaçtır ? Yoksa çizgili alcaktım almayacam (belki alabilirim )
                      demek istedigimi renktas cok güzel cevaplamis görüntü ekleyerek. armamizin kenarini beyaz yapsinlar. daha güzel olur

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hepsı ıyı guzelde urunler neden cok kalıtesız ? 4 ay once aldıgım formada ne yazı kaldı nede arma ?
                        Benim üç senelik formalarda zerre kadar bir sorun yok, yıkama şeklinizden kaynaklanıyor olabilir.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armayı küçültmek de neyin nesi. V formaya arma sığmıyorsa armayı yan yatırsınlar. Akıl edememişler mi?

+ olarak, antrenman ürünlerine dikişli arma yapan formalara da gayet yapabilir. Yoksa futbolcular mı istemiyor tahriş ediyor bedenimizi diye.
                          Zaten yamuk ççç Eline alinca göreceksin..

Yorum

• Geçen sene beyaz forma almıştım, bu seneki beyaz daha güzel gördüğüm kadarıyla.

Ama bu sene çubuklu alıyorum.

Formayı beğenmedim almıyorum diyen arkadaşlar. Forma almak maddi imkanları yeten herkes için bir görev bence. Beğenseniz de beğenmeseniz de bir tane alın. Parayı basıp transfer isteyen taraftar formanın şekline göre alıp almama kararı vermemeli. 4-5 çeşit forma var, şekil arıyorsanız size en hoş gelen hangisiyse onu alın.
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• beaz forma geçen seneni aynısı değil aslında,kollarında mavi şeritler var yanlış görmediysem,yani tasarım olarak gold ile aynı mantık.
                              daha doğrusu geçen seneki gri ile. yani geçen seneki gri,bu seneki golden ve bu seneki beyazın tasarım aynı...

Nevzat Aydın; madem forma türünü seçme şansın var, geçen senekinimi seçtin seçe seçe? bir sürü değişik model var.

Alırsam golden alırım,ama ben Nevzat Aydının yerinde olsam,en azından geçen sene ile aynı tasarımlara sahip forma istemezdim.Kötü mü? hayır. Ama taraftar hep yeni tasarım görmek ister.Hakkıdır.

Antreman ürünleri ile Forma arasında gidip geliyorum şimdi.Antreman ürünleri dahada hoşuma gidiyor aslında.Arması sağlam, düzgün kullanılmış(!) en azından.

Temel fıkrası gibi iş yapıyor,geçen seneki yöneticilerin harcadığı emeğin meyvesi olan gri formaya iğrenç diyebilen kişi;

1- İğrenç dediği rengin tasarımını bu seneki golden da kullanıyor.

2- Victory'de arma sığmadığı için küçültmeyi bilerek yaptım diye mesaj vererek,''gülerim ağlanacak yöneticiliğe'' dedirtiyor bana.Böyle bir mantık varmı? Manchester ın victory giydiği zamanki arması şeritin dışınada taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam,birisi fotosunu koyarsa dahada iyi anlaşılır, onların düşünemediğini mi biz düşündük? Geç bunları...anam babam geç bunları. demiş Orhan Veli.

Nevzat AYDIN a büyük bir sempatim vardı,yönetime girdiğinde çok sevinmiştim; özgün,sıradışı ve güzel işler çıkacak diye beklentim olmuştu.Çünkü böyle bir girişimci yeteneğe sahip beynin özgün olmamasının imkansız olduğunu düşünmüştüm.Sonra gerek bazı taraftarlarımızı sanal ortamdan tersleyişini görmem; gerekse harika,müthiş diye anlatılan lansmanın böyle olması semaptimi antipatiye dönüştürdü.

Ufak uşakmıyız ula biz? Bizi mi gandıraysın? Eğer gerçekten evesli iseniz; bir site açarsınız.O sitede belirli bir tarihe kadar talep toplama yaparsınız, bir kişiden en fazla 2 tasarım istersiniz.Herkes o tarihe kadar tasarımını yollar. O tarihten sonra, bir kurul oluşturursunuz(mümkünse kurulunuz bu işlerini bilen ve yönetimde olmayan Trabzonsporlulardan oluşsun).O kurulda forma sayısını belirli bir sayıya indirirsiniz. Sonra bir oylama yaparsınız; o sayıyı 10a indirirsiniz, sonra o tasarımları Nike'a gönderirsiniz. İnanın sizinkinden daha özgün birşeyler çıkar Nevzat Bey.

haaa Nike özel forma yapmıyor mu? O zaman ya geçen sene kullandığın tasarımın aynısını bi sonraki sene kullanmazsın; yada kendi formanı kendin yaparsın.Ya da özel forma yapanı bulursun. İllede büyük markalarla çalışacağım,bana değer katar dersen eğer, dediğim gibi en azından geçen senenin tasarımını önümüze koyup, altın başarıyı,siyah haksızlığı simgeliyor deme. Geçen senenin grisini merak ettim ben,hikayesi nasıldı acaba?

Şöyle olabilirmi?

''Önceki sene çok değişik bir sezon geçirdik,ilk yarı çok kötüydük,ikinci yarı çok iyiydik.Bu yüzden ne siyahdık ne beyaz,Türkiye kupasınıda aldık önceki sene,tam griliktik yani.Gri olsun dedik.''
                              En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 01.07.2011, 09:15.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Bunada forma diyorlar, bizimkinede

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X