Ben cubuklu formamizi begenmedim, acikcasi gecen seneki cubuklumuz cok daha guzeldi.
Bu sene fb maclarinda, mademki o formaya bir anlam yuklemisiz, gold formamizi.
Diger buyuk maclardada victory formamizin giyilmesini tercih ederim.
Ben cubuklu formamizi begenmedim, acikcasi gecen seneki cubuklumuz cok daha guzeldi.
Bu sene fb maclarinda, mademki o formaya bir anlam yuklemisiz, gold formamizi.
Diger buyuk maclardada victory formamizin giyilmesini tercih ederim.
Bu fikri çok tuttum. Fb maçında gold forma çok güzel fikir.
Bence çocuk formaları çok pahalı.Bunu birisi düzeltsin. Büyük formalara lafım yok ancak çocuk formaları çoooook pahalı.Ben bile merdiven altı alıyorum yeğenlerim ve yakınlarıma....
Bence çocuk formaları çok pahalı.Bunu birisi düzeltsin. Büyük formalara lafım yok ancak çocuk formaları çoooook pahalı.Ben bile merdiven altı alıyorum yeğenlerim ve yakınlarıma....
Ümit ciddi değilsin dimi
Çubuklu formanın kumaş kalitesi süper. Ben biraz daha beklicem. Armanın yerini düzeltirler inşallah. Düzelirlerse uzun kollusundan alıcam bir tane. Ayrıva v bordo forma da çok güzel. Ama en en güzeli beyaz formamız Şaka değil gerçekten
Bunun kısa kollusundan muhakkak bir tane alıcam. Umarım kumaş kalitesi çubuklu gibidir
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Antrenman ürünlerinin armaları dikişli iken formalar neden yapıştırma oluyor anlayamıyorum. Uğraşmak mı istemiyorlar, yapıştırmak daha az maliyet daha mı kolay oluyor. Sebebi bu mudur. Puma'yla ilk 2 senemizde ne güzeldi oysaki. Nerden çıktı şu yapıştırma işi!
bizim formaların 3 büyüklere yapılanlar gibi albenisi yok kardeşim . Sadece TS logosu için alıyoruz biz onları. Albenili forma ne zaman yaparsalar o zaman gerçek satış rakamını görürler. ben en az 100bin diyorum.
Yorum