Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yatay çizgili forma bize yakışır mı acaba ?

Resimdeki de eski futbolcumuz Emrah Eren
    Benim istediğim model işte buydu, Celtic Modeli

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 2008 den beri ağarlıklı olarak antreman ürünü alıyorum

özellikle puma döneminin formaları ne kadar kalitesiz olsa da tişörtleri beklemediğim kadar kaliteli çıktı

hem formadan daha rahat hem armaları dikişli hem takıma katkı bi taşla kuş katliamı

haa bu arada yapıştırmaarmalı forma almıyormuyum alıyorum ama evladiyelik

tavsiye ederim
      En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 20:17.
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Formaları uzmanlar beğenmedimi hayrola?

Yorum

• Ben cubuklu formamizi begenmedim, acikcasi gecen seneki cubuklumuz cok daha guzeldi.
          Bu sene fb maclarinda, mademki o formaya bir anlam yuklemisiz, gold formamizi.
          Diger buyuk maclardada victory formamizin giyilmesini tercih ederim.
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben cubuklu formamizi begenmedim, acikcasi gecen seneki cubuklumuz cok daha guzeldi.
            Bu sene fb maclarinda, mademki o formaya bir anlam yuklemisiz, gold formamizi.
            Diger buyuk maclardada victory formamizin giyilmesini tercih ederim.
            Bu fikri çok tuttum. Fb maçında gold forma çok güzel fikir.

Yorum

• Bende ilk Farabi`den duymustum..
              Fikir babasi kendisidir yani..
              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• şu arma işi moralimi bozdu. Düzeltirseler forma alacam. yoksa tişörtleri almaya başladım sırayla devam edecem

Yorum

• Forma almaktan vazgeçtim. Hepsinde ayrı bir sorun var.

En öndeki t-shirt den ve sol tarafındaki kırmızısından almayı düşünüyorum.

Lacivert ve kırmızı. Kırmızıyı halısahada, laciverti de kotun üstüne giyerim..

Türk Telekom yazıları da olmasa süper ötesi olurdu.
                  En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 21:14.

Yorum

• ÜSTTEN 3 ONUN ALTINDAKİ VE 2. SIRANIN BAŞINDAKİ HARİKA OLMUŞ. ÇIKSA 3 ÜNÜDE ALIRDIM ŞİMDİ GOLD LA YETİNECEM.
                    UYUMA TÜRK EVLADI
                    UYUMA UYAN
                    30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• Bence çocuk formaları çok pahalı.Bunu birisi düzeltsin. Büyük formalara lafım yok ancak çocuk formaları çoooook pahalı.Ben bile merdiven altı alıyorum yeğenlerim ve yakınlarıma....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Böyle olabilitesi % kaçtır ? Yoksa çizgili alcaktım almayacam (belki alabilirim )

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence çocuk formaları çok pahalı.Bunu birisi düzeltsin. Büyük formalara lafım yok ancak çocuk formaları çoooook pahalı.Ben bile merdiven altı alıyorum yeğenlerim ve yakınlarıma....
                          Ümit ciddi değilsin dimi

Çubuklu formanın kumaş kalitesi süper. Ben biraz daha beklicem. Armanın yerini düzeltirler inşallah. Düzelirlerse uzun kollusundan alıcam bir tane. Ayrıva v bordo forma da çok güzel. Ama en en güzeli beyaz formamız Şaka değil gerçekten

Bunun kısa kollusundan muhakkak bir tane alıcam. Umarım kumaş kalitesi çubuklu gibidir
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Antrenman ürünlerinin armaları dikişli iken formalar neden yapıştırma oluyor anlayamıyorum. Uğraşmak mı istemiyorlar, yapıştırmak daha az maliyet daha mı kolay oluyor. Sebebi bu mudur. Puma'yla ilk 2 senemizde ne güzeldi oysaki. Nerden çıktı şu yapıştırma işi!

Yorum

• hepsı ıyı guzelde urunler neden cok kalıtesız ? 4 ay once aldıgım formada ne yazı kaldı nede arma ?
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bizim formaların 3 büyüklere yapılanlar gibi albenisi yok kardeşim . Sadece TS logosu için alıyoruz biz onları. Albenili forma ne zaman yaparsalar o zaman gerçek satış rakamını görürler. ben en az 100bin diyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X