İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ya daha iyi bak istersen
Bende var Puma formasi, bakdim arkasina, ayni yazi. Bizim Yönetim böyle isleri beceremezBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen mi görmedim Gökhan Ünal kırmızı bağcıklarıyla çıkmadı mı ?
Eğer çıkmadıysa bunu kramponlarının sarı olmasına bağlıyorum.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearsenal'dan bi oyncu sarı kramponlarla cıkmasına ragmen kırmızı bagcıkla cıkmıstı. ayrıca kramponun renginin ne olmasının onemi var mı sonuçta futbolcular defileye cıkmıyo sahada maç yapıyolar,eger kırmızı bagcık takmak istese takardı....
Yorum
-
Benim en çok rahatsızlık duyduğum konu 61 numaralı forma yaptırıp onu siyasetçilere iş adamlarına falan yöneticilerin hediye etmesidir. nedir bu kardeşim, koskoca Trabzonspor forması birilerine yalakalık etme eşyasına dönüştü, takımdan soğuyorum bunların yüzünden.
Yorum
-
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir önceki sayfadaki haberden alıntı;
20 Aralık'ta Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ünlü futbolcular kırmızı bağcıklarla çıkarak, AIDS ile mücadeleye dikkat çekecek. Trabzonspor'dan Afrikalı oyuncu Rigobert Song, Gökhan Ünal, Umut Bulut, Ceyhun Gülselam ve Ferhat Özturan; Fenerbahçe'den ise Volkan Demirel ve Baroni kırmızı bağcık takacak sporcular arasında.
Not: Bu haberi kim yapmış yahu Ferhat Özturan kim. Daha topçuları tanımıyorsunuz.
Bunlar bizde Rigobert Song ve Ceyhun Gülselam'dı...
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 22.12.2009, 17:59.
Yorum
-
İkinci yarı Fatih Tekke ile kendine gelir.
Yorum
-
İkinci yarı fatih tekke ile kendine gelir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum