Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aynı yıkama şartlarında Türk Telekom yazısı nasıl bozulmadan kalabiliyor ?
    Benim oda bozuldu Ama bu dediğiniz yıkama metodunu deneyeceğim yeni aldığım formamda
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben daha formanın paketini açtığımda TT yazısı uçuşuyordu.Baskı hatası olsa da ,gözüm korktu.

Yorum

• arkadslar yazı fontları bellı mı ?
        bırde herkesın dedıgı gıbı su arma ısı benı delı ettı ya bordonun ustun ebordo cerceve yapmıslar ya yap beyaz ıdman formalarındakı armanın cevresı beyaz nasıl dıkkkat edılmıyo aklım almıyo ıyı o zaman ya zfontlarıda bordo olsun....
        bırde resmı cekılmıs foto var mı formalarla alakalı yakın cekım tanıtım amaclı

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armanın rengini tam tutturamamış olabilirim
          İşte bu kadar ya. Olması gereken yerde olması gerektiği şekilde ve de düzgün. Bunu nasıl yapamıyorlar hayret ediyorum. Gerçekten ilginç!
          Aslında Yiğit'in yaptığı şekilde Nike tarafından yapılıp gönderilmesi lazım formaların, reklamları Trabzon'da da yapıştırsak olur.
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Net'de Rastladığım Tasarımlar..
            Bu formalar için özel baskı gerekir,

şöyle basit örnek vereyim, Atölyelerde aynı kalıpta çıkacak tüm ürünler masaya yatırılır ve kalıp çizilir, sonra kesilir ve üretime verilir, bu tasarımları da öyle düşün. Kesimleri, üretime verilmesi falan filan.

Katalog ürünleri çok sayıda bastırılır ve bir işleyiş sırasına göre üretilir, araya değişik renkler konulsa da hepsi tek kalemde kesilip üretime sokulabilir. Bu sayı yüz binler olabilir, o fabrikaya bağlı bir durum. E koskoca nike fabrikası da tek kalemde 1500 adet kesim yapacak değil ya. Bunu sıradan atölyeler de yapıyor.

Sizler burada taraftarın tasarladığı ürünü isterseniz veya yeni bir tasarım isterseniz size ilk gelecek cevap şu kadar almayı taahhüt ederseniz ben diğer üretimin içine koyarım ve size özel çıkartırım,

Size sponsor olanın beklentisi var da sponsor oluyor. Basketbol takımından neden çekti desteğini Medical Park, çünkü isminin yeterince duyurulmadığını düşünüyordu. Nike'ta aynı şekilde size para ödüyor ve karşılığında ayrıca hizmet sunuyor. Bu hizmet karşılığı olarak beklentisi olması çok normal.o beklenti de yüksek miktarda nike ürünü satılması.

Dediğim gibi olay dönüp dolaşıp forma satış rakamına geliyor, malesef bizim forma kültürümüz yeterince gelişmemiş, öyle veya böyle bunu kabul etmemiz gerekir. Bunda yönetimde suçludur, maç günleri stadın etrafında sağda solda korsan ürün satılırsa olacağı budur. Taraftarlar da 10 tl için gidip korsan ürün alır hiç düşünmez, ne zaman bunları aşarız, ne zaman forma ve ürün satışımız artar o zaman büyük beklenti içine girmeliyiz.

Eleştiri olmalı, ama bu saatten sonra buraya şu tasarımı buldum, şu tasarım daha güzel mantığı ile yaklaşıp ortamı germek mantıklı yaklaşım değil,

Yapmamız gereken forma almalı, forma aldırmalıyız. rakiplere bakın bizim stadyum kapasitesinden fazla kombine satarken aynı zamanda yıllık forma hedefini 200.000 belirliyor. Bu hedefe ulaşılmazsa bile çok yaklaşılacağı kesindir.
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir soru benzer forma hiyen takımlar var mı? Varsa armalarını görmek isteriz.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle mi olması gerekiyor? Bende diyorum taktılar armaya.

Beyaz olması şart fakat armanın orada oluşunun nedeni çok belli değil mi? Armanın üstündeki elektirik şeritinden kaynaklanıyor armanın orada oluşu.

Bir soru benzer forma hiyen takımlar var mı? Varsa armalarını görmek isteriz.
                İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamamdır işte. Çuvalladığımızın kanıtı
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• hamucera amaç ortam germek değil tabiki ama forma yapmak o kadar da zor değil.. dediğin konularda hak veriyorum.. stat çevresi konusu özellikle tsclubın önünde sahte forma satıyor adamlar.. ama daha amblemin yeri düzgün değil yeni formalarda..

daha dikkatli olunabilirdi. ben v ve enerji formlarını sevdim ancak enerjide amblem sorunu var.
                  ayrıca maçlarda bile armamızın çıktığını biliyoruz . 75 80 tl formalar bu kadar adi olmamalı
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu formalar için özel baskı gerekir,

şöyle basit örnek vereyim, Atölyelerde aynı kalıpta çıkacak tüm ürünler masaya yatırılır ve kalıp çizilir, sonra kesilir ve üretime verilir, bu tasarımları da öyle düşün. Kesimleri, üretime verilmesi falan filan.

Katalog ürünleri çok sayıda bastırılır ve bir işleyiş sırasına göre üretilir, araya değişik renkler konulsa da hepsi tek kalemde kesilip üretime sokulabilir. Bu sayı yüz binler olabilir, o fabrikaya bağlı bir durum. E koskoca nike fabrikası da tek kalemde 1500 adet kesim yapacak değil ya. Bunu sıradan atölyeler de yapıyor.

Sizler burada taraftarın tasarladığı ürünü isterseniz veya yeni bir tasarım isterseniz size ilk gelecek cevap şu kadar almayı taahhüt ederseniz ben diğer üretimin içine koyarım ve size özel çıkartırım,

Size sponsor olanın beklentisi var da sponsor oluyor. Basketbol takımından neden çekti desteğini Medical Park, çünkü isminin yeterince duyurulmadığını düşünüyordu. Nike'ta aynı şekilde size para ödüyor ve karşılığında ayrıca hizmet sunuyor. Bu hizmet karşılığı olarak beklentisi olması çok normal.o beklenti de yüksek miktarda nike ürünü satılması.

Dediğim gibi olay dönüp dolaşıp forma satış rakamına geliyor, malesef bizim forma kültürümüz yeterince gelişmemiş, öyle veya böyle bunu kabul etmemiz gerekir. Bunda yönetimde suçludur, maç günleri stadın etrafında sağda solda korsan ürün satılırsa olacağı budur. Taraftarlar da 10 tl için gidip korsan ürün alır hiç düşünmez, ne zaman bunları aşarız, ne zaman forma ve ürün satışımız artar o zaman büyük beklenti içine girmeliyiz.

Eleştiri olmalı, ama bu saatten sonra buraya şu tasarımı buldum, şu tasarım daha güzel mantığı ile yaklaşıp ortamı germek mantıklı yaklaşım değil,

Yapmamız gereken forma almalı, forma aldırmalıyız. rakiplere bakın bizim stadyum kapasitesinden fazla kombine satarken aynı zamanda yıllık forma hedefini 200.000 belirliyor. Bu hedefe ulaşılmazsa bile çok yaklaşılacağı kesindir.
                    Geçen buna benzer birşey yazmaya çalışmıştım ama yazamamıştım harfiyen katılıyorum
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Crystal Palace Karadeniz'in neresinde??

Yorum

• Nevzat Aydın geçen seneki gri formaya iğrenç demişti, şimdi alsın şapkasını önüne koysun bakalım
                        Entropi İyidir.

Yorum

• evet..gittim gold formayı aldım.giydim ve yakıştı bana..zaten forumdaki ts clup da satış görevlileride gold forma giymişlerdi..v forma yoktu ve o yüzden v ile çubuklu arasında karar veremedim ve 2. formamı daha sonra alacam..

Yorum

• Alın size doğru yapıştırılmış arma, bir de bizim armaya bakın.

Yorum

• Yatay çizgili forma bize yakışır mı acaba ?

Resimdeki de eski futbolcumuz Emrah Eren
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 20:11.

Yorum

• Arma konusunda da şunu diyeyim emin olun ki dışarıdan bakan bir Allah kulu bunun farkında değil,

evet doğru olsun tabi ki isterim bende, ama abartıldığı kadarda büyük sorun olduğunu düşünmüyorum. Armaların yapıştırılması bedenlere göre yapılıyordur zaten
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X