Geçen seneki çubuklu forma da da yanlış yerde duruyordu arma bu senekinde de, çubuklu modelini kullanan bir sürü takım var bakın bakalım onlar da böyle komik bir hata yapmışlar mı.Armalar düzelene kadar forma almayı düşünmüyorum ben açıkçası, o çubukluya baktıkça bunu hangi geri ..... yaptı diye düşünüyorum.İşin en komik tarafı bunu yapanlarla hala çalışıyor bu kulüp.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bende yeni bir tartışma konusu açayım o zaman,
hangi bordo doğru bordo, forma ile armadaki logonun bordosunu ayarlamak bu kadar zor olmamalı. çok daha estetik olurduBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Samir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu formalar için bir tasarım yarışması açılsa en azından bir formamız ordan seçilse. çok mu zordur bu olay? görüyorum çok güzel formalar tasarlıyor arkadaşlar ama ego tatmininden öteye gitmiyor maalesef.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Armanın rengini tam tutturamamış olabilirim
Böyle mi olması gerekiyor? Bende diyorum taktılar armaya.
Beyaz olması şart fakat armanın orada oluşunun nedeni çok belli değil mi? Armanın üstündeki elektirik şeritinden kaynaklanıyor armanın orada oluşu.
Bir soru benzer forma hiyen takımlar var mı? Varsa armalarını görmek isteriz."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim formalarımın hiç bir tanesinin ne armasına ne yazısına bir şey olmadı,
30 derecede ters çevirerek yıkayın
Sağolsun benim annem benden çok dikkat ediyor forma konusuna o yüzden bişey olmadı. Nazar değmesin. Maşallah tütütütü..."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Net'de Rastladığım Tasarımlar..
Üst'den 4. ve Alt Taraftan 1. Forma Çok Hoşuma Gitti Benim ve Amblemler Yerinde En Azından : )En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 30.06.2011, 19:43....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen abi aynen. Dikkat edilmediği için böyle.
Sağolsun benim annem benden çok dikkat ediyor forma konusuna o yüzden bişey olmadı. Nazar değmesin. Maşallah tütütütü...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen abi aynen. Dikkat edilmediği için böyle.
Sağolsun benim annem benden çok dikkat ediyor forma konusuna o yüzden bişey olmadı. Nazar değmesin. Maşallah tütütütü...
Kumaşlar birbirinden çok farklıdır, kumaşlar bozulmuyor formalarda evet ama o armalarda kumaşın özelliklerine göre yıkama derecesine göre ayarlanıp uygulanır. Bu konuda profesyonel değiliz demesin kimse,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim formalarımın hiç bir tanesinin ne armasına ne yazısına bir şey olmadı,
30 derecede ters çevirerek yıkayınİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen abi aynen. Dikkat edilmediği için böyle.
Sağolsun benim annem benden çok dikkat ediyor forma konusuna o yüzden bişey olmadı. Nazar değmesin. Maşallah tütütütü...-1461 TRABZON-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum