Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burdaki Logomuz neden yan degil ?

Kafalarina göre mi yapistiriyorlar anlamadim...
    düz gerçekten kötü duruyor bu formada
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• - Ya ben antreman ürünlerinde neden sırtımda öküz gibi Ülker yazısı gezdirmek zorundayım , ben Trabzonspor yazmasını istiyorum , sırf şu sebepten almak istemiyorum...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Nike yakında formalarımıza Türk bayrağı eklemek zorunda kalıcak.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Forma numaralarini cok begendim.. Öküz kadar, tam istedigim gibi

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeni fontumuz güzel ancak fazla büyük kaçmış gibi duruyor. Özellikle numaraları okumakta zorlandım. Ayrıca yeni sezonda sponsorların eskisi gibi alta isimlerin de yukarıya alınacağı söyleniyordu ama sanırım kesinleşmedi...
            ben fontlarin büyüklügünü aynen böyle seviyorum
            birde ici mavi oldugunu düsünsenize daha ne isterim....

....cok acik armalarimizin düzeltilmesini tabiki

Yorum

• resim nasil yüklüyorum arkadaslar ?
              sol da göremiyorum resimimi
              profilime gittigim zaman ise görebiliiyorum ?

biri aciklarsa sevinirim

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike yakında formalarımıza Türk bayrağı eklemek zorunda kalıcak.
                Bu Hiç Düşünmemiştim

Yorum

• #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Zafer forması çok başarılı bir uyarlama oldu

Bu arada formayı almak için bir süre şanlı bayrağımızın konulmasını bekleyeceğim
                    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 02:00.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• [/QUOTE]

Yazı ve numara fontlarını beğenmedim. Çok büyük ve anlaşılması zor bana göre. Köşeli değil de yuvarlak hatlı fontlar kullanılsa daha güzel olur bence.

Bu arada Zafer formamız güzel olmuş. Şu arma işi de halledilse harika bir forma olacak.
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• Bu arada Real Madrid'in yeni sezon fontları:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Real Madrid'in yeni sezon fontları:

,

şöyle gavur icatlarını gördükten sonra bu takımın başına geçesim geliyor.ney zor be arkadaş bu kadar uğraşmak için ney ? ? ?
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ,

şöyle gavur icatlarını gördükten sonra bu takımın başına geçesim geliyor.ney zor be arkadaş bu kadar uğraşmak için ney ? ? ?
                            Bizim fontların büyük olduğunu söyleyen bir çok kişi, bu fontları bizim yönetim uygulasaydı " bu ne be büyük ve iğrenç" derdi.

Bu arada fontların büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar var sanırım TFF talimatlarından haberleri yok, bu font boyutunu kafana göre ayarlayamıyorsun, TFF standardı var.
                            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 03:32.

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazı ve numara fontlarını beğenmedim. Çok büyük ve anlaşılması zor bana göre. Köşeli değil de yuvarlak hatlı fontlar kullanılsa daha güzel olur bence.

Bu arada Zafer formamız güzel olmuş. Şu arma işi de halledilse harika bir forma olacak.
                              Bence de yuvarlak olsa cok daha güzel olurdu.
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Madrid'in fontlari rezillik. Bizimkilere sükür edin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X